SON DAKİKA
Hava Durumu

“Korkuteli Zillet’e Teslim Olmayacak”

MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, Korkuteli İlçe Teşkilatının yeni hizmet binasının açılışında yaptığı konuşmada Türkiye’yi ileri ufuklara taşıma konusunda önlerine çıkacak engelleri birer birer aşacaklarını ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2022 12:01
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2022 12:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
“Korkuteli Zillet’e Teslim Olmayacak”

Korkuteli İlçe Başkanlığı’nın yeni teşkilat binasının açılış töreni için bir araya geldiklerini ifade eden MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, yeni teşkilat binasının hayırlı çalışmalara ve başarılara vesile olmasını diledi. MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, açılışta yaptığı konuşmada şunları söyledi:

GÖNÜL SEFERBERLİĞİNE DEVAM…

“Binaya mana, ruh ve ufuk katan temelindeki harç değil tecellisindeki insan haysiyeti, insana yönelik hizmet aşkıdır. İnsansız bina, ruhu olmayan bir bedene benzer ve sadece taş yığınından ibarettir.

İş üretmek yerine, laf üretenlerin bahanelerin çok, değerleri yoktur.Başarı ancak inananlarındır.Merhum Ziya Paşa’nın söylediği gibi; ‘Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz, şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde.’Hiçbir bahaneye sığınmadan, gündüzü geceye katarak, tüm teşkilatlarımızla birlikte gönül seferberliğimize devam ederek, çalmadık kapı, girmedik gönül bırakmayacağız.

KORKUTELİ BELEDİYE BAŞKANI ÖMER İŞLEK’E HİZMETLERİ İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

Yeri gelmişken bir konuya değinmek istiyorum. Üretken belediyecilik anlayışı ve ‘Az Laf Çok İş’ sloganıyla ile Korkutelili hemşehrilerimize 10 yıldan fazla sürede yapılacak olan hizmeti çok kısa bir sürede yapan ve yapmaya devam eden Korkuteli Belediye Başkanımız ve Kıymetli Kardeşim Ömer İşlek ve çalışma arkadaşlarına sizlerin huzurunda teşekkürü bir borç biliyor ve başarıların devamını dileyerek her zaman her konuda birlik ve beraberlik içerisinde sizler için çalışmaya devam edeceğimizi belirtmek istiyorum.

“MHP’YE HAKKINI TESLİM EDENLER ARTTI”

Milliyetçi Hareket Partisi; hem olduğu gibi görünmeyi, hem de göründüğü gibi olmayı esas kabul etmiş, yarım asırdan fazla bir maziyi kucaklayıp gelecek asırların iradesine teslim etmeyi kendine ilke edinerek, Türkiye Cumhuriyeti Devletini çağlar üstünden atlatarak erişebileceği en yüksek mertebeye ulaştırmayı amaçlayan kutlu bir davadır. Ne mutlu emaneti bugünlere kadar lekesiz taşıyanlara... Ne mutlu mükâfatı çile, madalyası yara, armağanı şehadet olan davamızı bu günlere ulaştıranlara.

Partimiz bugünlere kolay ve kendiliğinden gelmedi. Davamız ezelden beri haklıydı, sabrettik, dayandık ve inandık. Şimdi hak verenler çoğaldı, hakkımızı teslim edenler arttı.

ZİLLETTE BİRLİK OLMAZ, ZİLLETİN GELECEĞİ OLMAZ

Bu kutlu günümüzden sonrada, her zaman olduğu gibi bir olacağız, biz olacağız, büyük bir aile olduğumuzu asla unutmayacağız. Çünkü Türk milleti bizden çok şey bekliyor. Ülkemizin huzuru, güvenliği ve istikrar hedefleri için Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin liderliğinde çalışmalarımıza kararlılıkla devam edeceğiz.İsmini Şehzade Korkut’tan alan, Korkuteli aynı zamanda “Yaren Dede”, Kurt Baba ve Kureyş Baba gibi Horasan’dan gelen manevi koruyuculara sahip bir ilçemizdir. Bu nedenle Korkuteli dün zillete teslim olmadı, yarın yine teslim olmayacaktır.  Çünkü yanlışta ittifak olmaz, zillette birlik olmaz, zilletin geleceği olmaz, hiçbir insanımıza hayrı dokunmaz. Onlar ne yaparlarsa yapsınlar, hangi masaları kurarlarsa kursunlar, Cumhur İttifakı’nı durdurmayacaklar.

TURAN ÜLKÜMÜZDEN ASLA VAZGEÇMEYECEĞİZ

Cumhur İttifakı Ötüken’den Orhun’a, Malazgirt’ten Selçuklu ’ya, Söğüt’ten Osmanlı’ya Sakarya’ya Dumlupınar’a uzanan bir ruhun vücut bulmuş halidir. Önümüze engeller çıkarsalar da bu engelleri birer birer aşacağız. Kızılelma hedefimizden, Turan ülkümüzden asla vazgeçmeyeceğiz. Dava adamlığının muazzam vasfından taviz vermeyeceğiz. Bizler Milliyetçi-Ülkücü Hareketiz. İşimiz çok, yükümüz ağır, hedeflerimiz büyüktür.Vatanımıza ve milletimize olan sevgimizi ve bağlığımızı her şeyin üzerinde tutacağımızı ifade ederek, Sözlerime merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in ‘Buluşma yerimiz ne doğudur, ne batıdır, ne kuzeydir, ne güneydir.  Buluşma yerimiz Büyük Türkiye’dir. Buluşma noktamız Türk’ün Kafası, Türk’ün Kalbi, Türk’ün Cevher-i Aslisidir’ sözü ile son veriyor; Hepinizi saygıyla selamlıyor ve Allah’a emanet ediyorum.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.