SON DAKİKA
Hava Durumu

Korkutelili kadınlara Büyükşehir’den destek

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kadınların hayatlarını kolaylaştırmak amacıyla hamur yoğurma makinesi dağıtımlarına devam ediyor. Unu sizden yoğurması bizden” kampanyası kapsamında Korkuteli’nde 8 mahalleye daha hamur yoğurma makinesi teslim edildi.

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2023 10:27
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2023 10:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Korkutelili kadınlara Büyükşehir’den destek

Kadınlara yönelik projelerine devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, kırsal mahallelerde yaşayan kadınları da unutmuyor. Kadınlar için oldukça zahmetli ve zor olan hamur yoğurma işini kolaylaştırmak ve destek olmak amacıyla kırsal mahallelerde hamur yoğurma makinesi dağıtımı gerçekleştiriliyor.

8 MAHALLEYE HAMUR YOĞURMA MAKİNESİ HİBE EDİLDİ

Antalya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından Korkuteli’de talepte bulunan 8 mahalleye hamur yoğurma makinesi hibe edildi. Son derece zahmetli olan hamur işlemini kolaylaştırıp, kadınların vaktinden de tasarruf etmesini sağlayan bu yardım için Korkutelili kadınlar Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e teşekkür etti. Hamur Karma Makinaları Tatköy, İmrahor, Kargalık, Osmankalfalar, Kızılaliler, Bahçeyaka, Duraliler ve Göçerler Mahallesi muhtarlıklarına teslim edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.