SON DAKİKA
Hava Durumu

Korkutelili Vatandaşlar Hem Oynadı Hem Söyledi

Büyükşehir Belediyesi’nin Antalyalıların keyifli biz yaz geçirmelerini sağlamak amacıyla başlattığı yaz konserleri devam ediyor. İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Gazipaşa’nın ardından bu kez Korkutelili vatandaşlarla buluştu.

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2022 13:09
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2022 13:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Korkutelili Vatandaşlar Hem Oynadı Hem Söyledi

Her konseri yoğun ilgiyle karşılanan Antalya Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı yaz aylarında da seyircisinden uzak kalmıyor. Konserlerini salon dışına taşıyan konservatuvar, ilçe ilçe gezerek Antalyalıları müzikle buluşturmaya devam ediyor. Şef Yiğit Aktı yönetiminde Aslıhan Günay, Egemen Balhan, Kürşat Pınarbaşı ve Merve Kalay’ın Korkuteli’de verdiği konser yoğun ilgi gördü.

VATANDAŞLAR COŞTU

İsmail Baha Sürelsan Konservatuarı’nın kendi bünyesinde kurduğu farklı tarz müzik yapabilen 4 solist ve 12 sazdan oluşan orkestra, Kiremitli Mahallesi Şehitler Anıtı Meydanı’nı dolduran vatandaşları coşturdu. Konseri izlemeye gelenler alkışları ve oyunlarıyla şarkılara eşlik etti. Etkinlik için Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür eden vatandaşlar, doyasıya eğlenip keyifli vakit geçirdiklerini söyledi.  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.