SON DAKİKA
Hava Durumu

Korkutelispor’a imkansız yok

Geçtiğimiz hafta sonu Korkutelispor Zeytinköy 1 nolu saha da Kumluca ile karşılaştı. İkinci yarının başında 10 kişi kalan Korkutelispor imkânsızı başardı, 4-2 mağlup durumda olduğu maçı 5 -4 kazandı.

Haber Giriş Tarihi: 28.11.2017 10:42
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2017 10:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Korkutelispor’a imkansız yok

Korkutelispor geçtiğimiz hafta sonu ev sahibirnolacağı Kumluca karşılaşmasını saha kapatma cezasından dolayı dışarıda oynadı.rnKorkutelispor ikinci yarının başlarında 10 kişi kaldığı ve 4-2 mağlup durumdarnolduğu maçı 5-4 kazandı ve imkansız denileni yaptı. Karşılaşmaya hızlı başlayanrntaraf Kumluca oldu, maçın 19 ve 24. dakikalarında golü bulan Kumluca iyicernbastırmaya başladı ve ilk yarı bu şeklide bitecek denirken, ilk yarının sonrnsaniyelerinde Samet Akalın takımının 3. Golünü attı. İlk yarı Kumluca’nın 3-0rnüstünlüğü ile tamamlandı. İlk yarının 3-0 tamamlanmasının ardından ikincirnyarıda soyunma odasından bambaşka bir Korkutelispor döndü ve gerçek hırslırnoyununu ortaya koydu, yaylanın ilk golü takımın en genç isimlerinden TugayrnKaya’dan geldi. Oldukça şık bir gol atan Kaya açılışı yaptı. Ardından takımınrngol makinelerinden Süleyman Karaağaç 53. Dakikada ikinci gole imza attı.

rnrn

Sahada Volkan Bucaklı fırtınası esti

rnrnBu gol skoru 3-2 yerngetirdi. Ancak bu golden sonra Kumluca toparlandı ve üç dakika sonra 56.rnDakikada Hüseyin Çılgın takımının 4. Golünü attı. Bu dakikadan sonra işlerrnKorkutelispor aleyhine işleyeme başladı ve Metecan Takı kırmızı kart ile oyunrndışı kaldı, karşılaşmanın gerisini yayla ekibi on kişi tamamladı ancak oyunurnbırakmadı. 67. Dakika da Volkan Bucak’lı sahneye çıktı ve skoru 4-3 e getirenrngolü attı. Bu dakikadan sonra iyice hırslanan ve toparlanan Korkutelispor’arnkarşı Kumluca hiç bir şey yapamadı. 79. Dakika da Süleyman Karaağaç skora dengeyirngetiren golü atarken, Volkan Bucaklı karşılaşmanın 80. Dakikasında galibiyetirngetiren golü attığı gibi ikinci yarıda ortaya koyduğu performans ile derntakımına galibiyeti getirdi.  İlk yarıyırnyenik durumda tamamlayan Korkutelispor böylece hırslı oyunu ile imkânsızırnbaşardı ve maçtan 5-4 galip ayrıldı
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.