SON DAKİKA
Hava Durumu

Korkutelispor’da Kestel hazırlıkları başladı

Geçtiğimiz hafta sonu kendi evinde Finike Belediyespor’u 2-1 yenerek play oflara çok iyi bir başlangıç yapan Korkutelispor'da önümüzdeki hafta sonu konuk olacağı Kestel hazırlıkları başladı.

Haber Giriş Tarihi: 31.01.2018 11:31
Haber Güncellenme Tarihi: 31.01.2018 11:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Korkutelispor’da Kestel hazırlıkları başladı

Süper Amatör’de play of  heyecanı geçtiğimiz hafta sonu başladı. Play ofların iddialı ekiplerinden Korkutelispor ilk karşılaşmasında Finike Belediyespor’u ağırladı ve 2-1 galip gelerek, play oflara güzel bir başlangıç yaptı. Yayla ekibi önümüzdeki hafta sonu da ezeli rakibi Alanya ekibi Kestel’ e konuk olacak. Yeşil sarılar dün Kestel hazırlıklarına başladı. Öğleden sonra Korkuteli 100. Yıl Atatürk Stadyumunda Bayram Kutlu ve Hakan Vuran antrenörlüğünde yapılan idman düz koşu ile başladı. Yaklaşık 20 dakikalık koşunun ardından ısınmaya geçen yayla ekibi, 5 e 2 pas çalışması ve kor(dayanıklılık) çalışmasının ardından dar alanda oyun ile idmanı sonlandırdı.

“Ben  takımıma güveniyorum”

 Korkutelispor Antrenörü Bayram Kutlu idman sonrası, Finike karşılaşması ve Kestel karşılaşması ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Kutlu; “ Geçtiğimiz hafta önemli bir galibiyet aldık. Çok iyi bir başlangıç yaptığımıza inanıyorum. Takımımızda eksik oyuncu yok, Volkan Bucaklı takımla çalışmalara başladı. Ancak kadroda yer alıp almayacağını zaman gösterecek. Evet, Kestel güçlü bir rakip fakat bizim her zamanki dengeli ve hırslı oyunumuz ile karşılaşmadan galip döneriz diye düşünüyoruz. Ben takımıma güveniyorum.” Şeklinde konuştu. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.