SON DAKİKA
Hava Durumu

Korkutelispor galibiyetle başladı

Geçtiğimiz hafta sonu Süper Amatör’de play of mücadeleleri başladı. İlk play of karşılaşmasında Finike Belediyespor’u ağırlayan Korkutelispor, kendi evinde rakibe geçit vermedi ve karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı.

Haber Giriş Tarihi: 30.01.2018 11:10
Haber Güncellenme Tarihi: 30.01.2018 11:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Korkutelispor galibiyetle başladı

Antalya Süper Amatör Lig play of karşılaşmaları geçtiğimiz hafta sonu başladı. Play ofların iddialı ekiplerinden birinci grubun lideri Korkutelispor ilk karşılaşmada kendi evinde Finike Belediyespor’u ağırladı. Karşılaşma 14.00’de Korkuteli 100. Yıl Atatürk Stadyumunda başladı. Karşılaşmaya baskılı başlayan taraf ev sahibi ekip oldu. İlk 15 dakika rakip kaleyi sık sık yokladı. Korkutelispor golü bulamayınca, bu dakikadan sonra baskısını arttıran konuk takımda 20. dakika da Cenk Usta Korkutelispor ağlarını havalandırdı. Korkutelispor bu dakikadan sonra rakip üzerindeki baskısını arttırdı. Korkutelispor’un ilk golünü 35.dakikada son günlerin golcü ismi Okan Adanır attı. Bu dakikadan sonra her iki takımda birbirine baskı yapsa da başka gol olmayınca ilk yarı 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

Açılışı Okan Adanır yaptı, Michel savunmada devleşti

 İkinci yarıya daha istekli ve baskılı başlayan taraf konuk takım oldu. Ancak konuk takımın tüm ataklarını Korkutelispor’un yeni transferi Gana’lı stoperi Michel Awan başarı ile savundu ve rakip takıma geçit vermedi. Karşılaşmanın ortalarına doğru Süleyman, Şaban ve Hüsnü ile sık sık rakip kaleyi yoklayan Korkutelispor’un ikinci golü 75. dakika da Süleyman Karaağaç’ın kullandığı korneri kafa golü ile değerlendiren Şaban Aksoy’dan geldi. Böylece takımın yeni transferlerinden olan Şaban açılışı yapmış oldu. Bu dakikadan sonra rakip takım ataklarını sıklaştırsa da, ev sahibi ekibin savunması buna izin vermedi ve karşılaşma 2-1 Korkutelispor üstünlüğü ile sona erdi. Böylece Korkutelispor play oflara galibiyetle başlamış oldu.  
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.