SON DAKİKA
Hava Durumu

Korkutelispor yine dörtledi

Yeni sezona hızlı bir başlangıç yapan Korkutelispor, geçtiğimiz hafta sonu sahasının bakımda olması sebebi ile dışarıda oynadığı, Ormanspor maçında yine dört gol attı.

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2017 11:08
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2017 11:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Korkutelispor yine dörtledi

Korkutelispor yeni sezona yine şampiyonluk parolası ile başladı. Grubunda 9 puanla lider olan Korkutelispor şuana kadar grubunda yenilgisi olmayan tek takım. Bu yıl genç bir takım kuran yeşil sarılar, yeni transferlerinde takıma ve oyun ritmine alışması ile başarılı bir çıkış yakaladı. Özellikle iki haftadır üst üste rakibe dört gol atan, yayla ekibinde moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta sonu kendi sahası bakımda olduğu için, Ormanspor ile dış saha da oynayan Korkutelispor yine dört gol attı. Deyim yerinde ise Orman katliamı gerçekleştirdi. Oyuna hızlı ve istekli başlayan Korkutelispor’un ilk golünü takımın genç isimlerinden Yazır’ lı Volkan Bucaklı 20. Dakika da attı.

Akrepler Orman katliamı yaptı

Volkanın attığı golle ataklarını sıklaştıran yeşil sarılar ikinci golü 43. Dakikada takımın yeni ve tecrübeli isimlerinden Ömer Susuz’un kafa golü ile buldu.  Aradan çok geçmeden yine takımın tecrübeli ismi Hasan Nurdoğan üçüncü gole imzasını attı. Ve ilk yarıyı Korkutelispor üç sıfır önde kapattı. İkinci yarıda yine istekli oyun oynayan yayla ekibi oldu. Ormanspor serbest atışlardan birkaç pozisyon bulsa da sonuç alamadı. Korkutelispor defansı Ormana geçit vermedi. Kaleci Sezer kalesini gole kapattı. Karşılaşmanın ortalarına doğru bu kez sahneye Bayram Akdere çıktı. Takımının dördüncü kendisinin ilk golünü attı. Maçın geri kalanında gol olmayınca, Korkutelispor son iki haftanın geleneğini bozmadı ve karşılaşmadan yine dört sıfır galip ayrıldı. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.