SON DAKİKA
Hava Durumu

Köylere hizmet götürme birliği olağan üstü toplandı

Korkuteli Köylere Hizmet Götürme Birliği, Kaymakam Erkan Karahan Başkanlığında olağanüstü toplandı. Toplantıda birlik tüzüğü değişikliği görüşüldü.

Haber Giriş Tarihi: 28.11.2013 20:21
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2013 20:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Köylere hizmet götürme birliği olağan üstü toplandı

Korkuteli Kaymakamı Erkan Karahan, İl Genel meclisi üyeleri Hasan Ali İrban, Hüseyin Çil ve 26 köy muhtarının katılımıyla gerçekleşen toplantıda, birlik tüzüğünün değişikliği görüşülerek onaylandı.

Birlik toplantısında konuşan Korkuteli Kaymakamı Erkan Karahan, Köylerimizin makul ve mantıklı ihtiyaçlarının çözümü noktasında çalıştıklarını ifade etti.

Kaymakam Erkan Karahan, “Birlik olarak bizlere projelerini ulaştıran tüm köylerimize hizmet ürettik. Bundan sonrada bu çalışmalar devam ediyor” dedi.

Kaymakam Karahan,  “ilçemiz ve köylerimizin kalkınması amacıyla  harcadığımız yoğun mesai sonucu, başarılı  birçok çalışmalara imza attık. Köylerimizin sorunlarını ödeneklerimiz nispetinde belirli bir plan dahilinde bir bir çözüyoruz. Köylerdeki ihtiyaçlarınızı belirlerken önceliğiniz çevre düzenlemesi, Köy okullarının tadilatı, köy konağı tadilatı, kilit parke, içme suyu deposu, mesire yeri ve park yapımı olsun” dedi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.