SON DAKİKA
Hava Durumu

Küçük Sanayi Sitesi Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Korkuteli Yeni Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi 2022 yılı olağan genel kurulu toplantısını Korkuteli Belediye Düğün Salonunda gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2022 17:58
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2022 17:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Küçük Sanayi Sitesi Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

SANAYİ ESNAFIMIZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ
İlgili gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıda, bazı gündem maddelerinde yönetim kuruluna yetki verilmesi konuları oy birliği ile kabul edildi. Genel Kurulun ardından konuşan Başkan Zafer Kehya, Kooperatifimiz için ekibimizle çalışmalarımıza aralıksız şekilde devam ediyoruz. Sanayi esnafımızın her türlü problemini çözmek, ihtiyaçlarını gidermek ve ileriye dönük birlikte çalışmalar yapıyoruz” dedi.

DİVAN BAŞKANLIĞINA GÜNAL YAPTI

Toplantı Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Günal tarafından açılırken saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından divan heyeti belirlendi. Divan Başkanlığına Mehmet Günal seçilirken, katip üyeliğe ise Mehmet Karabaş oy birliği ile seçildi. Gündemin üçüncü maddesinde yönetim ve denetim kurulları raporlarının okunması geçildi.

ÜYE AİDATLARI 750 TL

Gelir ve gider hesaplarının görüşülmesinin ardından bilançolar oy birliği ile kabul edildi. Üye aidatları olarak 750 TL, kooperatife yeni üye olacak üyeler için de 20 Bin TL olarak belirlendi. Üye aidatlarını 3 ay ödemeyenler üyelikten ihraç edilmesi karar verildi. Yönetim kurulu ver denetim kuruluna verilecek olan huzur hakkı için de başkan asgari ücret olarak belirlenirken, yönetim için de 750 TL olması kararlaştırıldı.

İŞTE KEHYA’NIN YÖNETİMİ:
Yeni yönetim ve denetim  kurulunun 4 yıllığına seçilmesi oy birliği ile kabul edildi. S.S. Korkuteli Yeni küçük sanayi sitesi yapı kooperatifi yönetimi; Başkan Zafer Kehya, Başkan yardımcısı İbrahim Akkaş, Muhasip üye Ali Tuncel, Halil Bülbül, Akın Körlü’den oluştu. Denetime; Abdurrahman Özkuru, Mahmut Karabaş’dan oluştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.