SON DAKİKA
Hava Durumu

Küçükkarasucu güven tazeledi

Korkuteli Muhtarlar Derneği dün sabah Korkuteli Belediye Düğün Salonunda Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Osman Küçükkarasucu yeniden başkan seçildi.

Haber Giriş Tarihi: 31.08.2019 19:09
Haber Güncellenme Tarihi: 31.08.2019 19:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Küçükkarasucu  güven tazeledi

Geçtiğimiz aylarda başkan seçmek için olağanüstü genel kurul yapan Korkuteli Muhtarlar Derneği dün sabah olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Genel kurulda mevcut başkan Osman Küçükkarasucu ve yönetimi yeniden seçildi. Genel Kurula Türkiye Muhtarlar Federasyonu Antalya İl Başkanı Mustafa Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri de katıldılar. Olağan Genel Kurul Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ardından ilk olarak divan üyeleri seçildi. Divan Başkanlığına; Bozova Muhtarı Osman Bayındır, katip üyeliklerine ise Uzunoluk Mahalle Muhtarı Ali Üzüm ve Aşağıpazar Mahalle Muhtarı Tekin Korucu seçildiler. Daha sonra sırası ile gündem maddeleri görüşüldü.  Nisan ayından beri yapılan faaliyet raporu görüşüldü ve onaylandı.

 

Küçükkarasucu yeniden başkan oldu

 2017-2018 yılı dernek kesin hesapları okundu ve muhtarların oyuna sunuldu. Daha sonra derneğin tahmini bütçesi görüşülerek, yönetim kuruluna yetki verilmesi oylandı. Yeni yönetim ve denetleme kurulları seçildi. Dilek ve temennilerin ardından genel kurul son buldu. Dernek Başkanı Osman Küçükkarasucu; “Nisan ayında dernek başkanımız Ahmet Uysal yeniden muhtar olmadığı için bir başkan seçmemiz gerekiyordu. Bu yüzden olağanüstü genel kurul yapmıştık. Ancak şimdi olağan genel kurulumuzu yaptık. Muhtar arkadaşlarımız ve büyüklerimiz yine bizden yana oy kullandılar. Herkese çok teşekkür ederim. Genel kurulumuza geldiği için konfederasyon başkanımıza da teşekkür ederiz.” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.