SON DAKİKA
Hava Durumu

Küçükkavukçu Ankara’ya gitti

Cumhuriyet Halk Partisi Batı İlçe Başkanları geçtiğimiz gün Ankara’ya gitti, CHP’li Başkanlar burada grup toplantısına katıldılar ve bir takım ziyaretlerde bulundular.

Haber Giriş Tarihi: 02.11.2017 13:00
Haber Güncellenme Tarihi: 02.11.2017 13:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Küçükkavukçu Ankara’ya gitti

CHP Korkuteli İlçe Örgütü Başkanı Mehmet Küçükkavukçu Ankara temasları ile ilgili açıklamada bulundu. Küçükkavukçu “CHP Antalya Batı İlçe Başkanları olarak bu gün Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulunduk. Her ilçeden on kişinin katıldığı programımız sabah saat 11.00 de Anıtkabir ziyareti ve mozoleye çelenk bırakma töreni ile başladı. Daha sonra grup toplantısında genel başkanımızı dinlemek üzere yerimizi aldık. Genel Başkanımızın gündemle alakalı konuşması coşkuyla dinlendi. Grup toplantısının ardından Genel Başkanımızı TBMM deki makamında ziyaret ettik. Yaklaşık bir saat süren birebir görüşmede çok anlamlı konuları birlikte değerlendirdik.”Dedi.

Deniz Baykal ve ailesi ziyaret edildi.

Küçükkavukçu “Daha sonra 2.kurucu genel başkanımızı tedavi gördüğü Ankara İbni Sina hastanesinde ziyaret ettik. Geçmiş olsun dileklerimizi eşi Olcay Hanım ve kızı Aslı hanıma ilettik. Sağlık durumu ile alakalı olumlu bilgileri aldıktan sonra hastaneden ayrıldık. Batı ilçe başkanlarımızdan Kumluca ilçe başkanı Kemal Bilal Öner, Korkuteli ilçe başkanı Mehmet Küçükkavukcu, Kaş ilçe başkanı Ulaş Akbaş, Demre ilçe başkanı Mustafa Caner, Elmalı ilçe başkanı Şakir Aydın ve Kemer ilçe başkanı Erdem cesur katılmıştır. Ayrıca her ilçeden yöneticilerimiz ve önceki ilçe başkanlarımız gençlik kolları başkanlarımızda ziyaretlere katılmışlardır.”Dedi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.