SON DAKİKA
Hava Durumu

Küçükkavukçu ANSİAD toplantısına katıldı

Cumhuriyet Halk Partisi Korkuteli İlçe Örgütü Başkanı Mehmet Küçükkavukçu, Salı günü AKRA otelde düzenlenen 2017 faaliyet yılı 14’üncü Olağan Toplantısına katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2017 10:31
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2017 10:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Küçükkavukçu ANSİAD toplantısına katıldı

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili, İktisatçı, Ekonomist ve Bilkent Üniversitesi İktisat Bölüm Başkanı Doç. Dr. Selin Sayek Böke’nin konuşması olarak katıldığı toplantıya, CHP Korkuteli İlçe Örgütü Başkanı Mehmet Küçükkavukçu’ da katıldı. Küçükkavukçu Önceki gün ANSİAD tarafından düzenlenen toplantıya CHP  Genel Başkan Yardımcımız Çetin Osman Budak ve Parti meclisi üyemiz İzmir milletvekilimiz Selin Sayek Böke katılmıştır. Korkuteli CHP temsilen de ilçe Başkanı olarak toplantıya katılma fırsatım oldu Sayın Böke'nin konuşmacı olarak yaklaşık bir saatlik sunumu ülkemizdeki ekonomik sıkıntının kaynağının ve çözüm önerilerinin net bir şekilde ortaya konulmuştur. Maalesef gelişen teknolojiden , gelişen dünyadan son zamanlarda yanlış politikalar sonucunda hızla uzaklaşan ülkemizde yatırım yapacak şirketlerde ülkemizde yatırım yapmaktan çekinir hale gelmiştir.” Dedi.

“ Ekonomi ve devlet yönetimi bir bütün olarak ele alınmalıdır”

Küçükkavukçu “Sadece son günlerde ABD ile yaşanan vize krizinin ülkemize maliyeti 50 milyar dolar olarak hesaplanmaktadır.  Ekonomiyi düzeltmek için tutarlı bir siyasi iktidar, komşu ülkeleri ve diğer ülkeler ile iyi ilişkiler içinde karşılıklı çıkarların korunduğu bir dış politika ile ancak düzeltilebilir. Adaletin olmadığı hukukun olmadığı ohal ve kararnameler ile yönetilen ülkelerde ekonomik kalkınmayı sağlayacak yatırımcıların istihdam yaratacak yeni yatırımlar yapmak yerine kendilerini daha güvende hissedeceği yeni güvenli limanlara yönelmesi de kaçınılmazdır.  Ekonomi ve devlet yönetimi bir bütün olarak ele alınmalıdır.  Üretmeyen üretimin önündeki engelleri kaldırmayan sürekli tüketen toplumlar kalkınmayı sağlayamazlar.” İfadelerini kullandı. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.