SON DAKİKA
Hava Durumu

Küçükkavukçu Kumluca’ ya gitti

Cumhuriyet Halk Partisi bu ayki Batı İlçe Başkanları toplantısını Kumluca’ da Kemal Bilal Öner’in ev sahipliğinde gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2017 11:17
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2017 11:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Küçükkavukçu Kumluca’ ya gitti

Korkuteli İlçe Örgütü Başkanı Mehmet Küçükkavukçu, Batı İlçe Başkanları toplantısı için Kumluca’ ya gitti. Küçükkavukçu toplantı ile ilgili basın açıklaması yaptı. Küçükkavukçu “ Bu ayki CHP batı ilçe başkanları toplantısını Kumluca ilçe Başkanımız KEMAL BİLAL ÖNER in ev sahipliğinde ADRASAN da gelecekleştirdik.Toplantıda yaklaşan kongre süreçlerini ve parti olarak 2019’ a nasıl hazırlanılması konusu tartışıldı. Buna istinaden yaklaşan kongrelerden örgütlerin mutlaka birleşerek kavgaya gürültüye izin vermeden 2019 un yoğun sürecini kaldırabilecek bir yapılanmayı hayata geçirmek için çalışması gerektiği vurgulandı.” Dedi.

“Tüm cumhuriyet sevdalılarını saygı ve sevgiyle selamlıyoruz”

Küçükkavukçu “Bunun için bu süreç üyelerimize iyi anlatılmalı bu süreçte katkı koyabilecek projeler üretebileceklere yönetimlerde yer verilmesinin önemi vurgulanmıştır. Mahalleden ilçeye ilçeden ile ilden genel merkeze tüm CHP'liler sorumluluğunun bilincinde kimseyi ötekileştirmeden tüm farklılıklarımızı bir araya getirerek güçlü bir yapıyı inşa etmemiz tarihin bize verdiği en büyük görevdir. Bu duygu ve düşünceler ile tüm cumhuriyet sevdalılarını saygı ve sevgiyle selamlıyoruz. Kumluca ilçe başkanı Kemal Bilal Öner. Korkuteli İlçe Başkanı Mehmet Küçükkavukcu. Demre  ilçe Başkanı Mustafa Caner, Kaş İlçe Başkanı Ulaş Akbaş, Kemer ilçe Başkanı Erdem Cesur, Elmalı ilçe Başkanı Şakir Aydın ve  Finike İlçe Başkanı Okan Tanır.” İfadelerini kullanıldı. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.