SON DAKİKA
Hava Durumu

Küçükkavukçu sert çıktı

Cumhuriyet Halk Partisi Korkuteli İlçe Başkanı ilçede haftalık bir gazetede çıkan Ramazan Kerim Özkan’ın aday olacağı yönündeki haberlere sert çıkarak “ Bu tür haberler, kongre sürecine girdiğimiz bu dönemde şahsımı ve ekip arkadaşlarımı yıpratma çabasıdır” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2017 10:54
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2017 10:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
 Küçükkavukçu sert çıktı

CHP Korkuteli İlçe Başkanı Mehmet Küçükkavukçu, ilçede haftalık yayınlanan bir gazetede çıkan, haberlere sert yanıt verdi. Partisinin önceki dönem burdu Milletvekili olan Ramazan Kerim Özkan’ın ilçeden Belediye Başkan adayı olacağı yönündeki kulis habere oldukça sert yanıt veren Küçükkavukçu “  Bu tür haberler şahsımı ve ekip arkadaşlarımı yıpratmaya yöneliktir.”Dedi.Küçükkavukcu ayrıca bir basın açıklaması yaptı. Küçükkavukcu “16 Ekim Pazartesi günü haftalık bir gazetede çıkan tamamen kulis bilgilerine dayalı örgütümüzü hedef alan haber neticesinde bu basın açıklamasını yapma gereği duyulmuştur. Kongre sürecine girdiğimiz bu dönemde şahsımı ve ekip arkadaşlarımı yıpratma çabasıdır.” Dedi.

“Kulis haberi diye istediğini yazan veya kendi düşüncesini kaleme alan bu anlayışı doğru bulmuyoruz.”

Küçükkavukcu “Tamamen kimin değirmenine su taşıdığı ap açık ortada olan bu haberin gerçek ile alakası olmadığı ortadadır. Kulis haberi diye istediğini yazan veya kendi düşüncesini kaleme alan bu anlayışı doğru bulmuyoruz. Gazetecilik gibi önemli bir mesleğin artık ülkemizde her alanda olduğu gibi liyakat sahibi olanların değil parası olanın ve iktidara yakın olanın yaptığını görmekten gerçekten üzüntü duyuyorum. Kongre sürecinde ve son 3 yılda toparlanmış ve iyi bir ivme kazanmış partimizle alakalı sansasyonel haber arayışı ile Ramazan Kerim Özkan da dahil bazı isimlerin adaymış gibi yazılması da aynı anlayışın bir hayal ürünüdür .” Şeklinde konuştu.

 

“Herkesin kabul ettiği gibi CHP 2019 un en iddialı partisidir.”

Küçükkavukcu  “CHP'deki Birliği ve beraberliği çekemeyen bu anlayış her sayısında farklı isimleri ortaya atıp gerçek amaçlarına ulaşmaya çalışmaktadır. Herkesin kabul ettiği gibi CHP 2019 un en iddialı partisidir. Yıllarca iktidar olmamasına karşın hala dört kişiden birinin tercihi olan ve Dünya tarihinde eşi olmayan bir asırlık bu anlayışta görev yapanlar için isimlerin hiç önemi yoktur. Kim aday olursa olsun tüm örgütümüz sahip çıkacak Cumhuriyet Halk Partisi hem Korkuteli’ de hem de büyük şehirde kazanacaktır. CHP İlçe başkanı Mehmet Küçükkavukcu.” İfadelerini kullandı. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.