SON DAKİKA
Hava Durumu

"Kültür Merkezi yılan hikayesine döndü"

İlçemizde en çok konuşulan konular başkan adaylarının kim olacağı konusunun yanı sıra uzun bir süredir yapılması ile ilgili müjde verilen kültür merkezi konusu oldu. İlçemizde bazı vatandaşlar, Kültür Merkezi Projesinin adeta yılan hikayesine döndüğünü belirten ifadelerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 26.12.2018 10:24
Haber Güncellenme Tarihi: 26.12.2018 10:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
"Kültür Merkezi yılan hikayesine döndü"

İlçemizde yapılması gereken ve elzem ihtiyaç olan projelerin olduğu bilinmekte ve her seferin de dile getirilmekte. Korkuteli Belediyesi ekipleri ve Büyükşehir Belediye ekiplerinin yürütmüş olduğu hummalı yol çalışmaları yine ilçe halkının takdirini topluyor. Bunun dışında ilçe halkının özellikle doğal gaz konusunda beklentilerini oldukça yükselttiği yönünde ifadelere yer verilmektedir. Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Ali İrban'ın, sosyokültürel etkinliklere yer vermesi, özellikle ilçe gençleri tarafından olumlu şekilde değerlendirildiği bilinmektedir.

"KÜLTÜR MERKEZİ İÇİN 15 MİLYON ONAYLANMIŞTI"

Tüm bu bilinenlerin aksine geçtiğimiz 2014 yerel seçimlerinden önce de ödenek ayrıldığı müjdelenen kültür merkezi konusu hakkında yapılan değerlendirmeler dikkatleri çekmekte. Kültür merkezi ile ilgili yaklaşık beş yıldır çivi dahi çakılmadığını belirten birçok vatandaş," İlk olarak önceki dönem Ak Parti İlçe Başkanlarından Hüseyin Karaceliloğlu, yaklaşık 400 bin gibi bir ödeneğin onaylandığını kamuoyuna duyurmuştu. Devamında görev alan Önceki İlçe Başkanı İlhami Yıldıran tarafından da Kültür Merkezi ve akabinde gençlik merkezi ile ilgili bir takım sözlerin verildiğini ilçe basınından okumuştuk.  Hatta Kültür Merkezi için 15 Milyonluk ek bütçe yine Belediye Meclis toplantısında onaylanmıştı diye hatırlıyoruz" dediler.

"EN AZINDAN BAŞLANABİLİRDİ"

İlçe için gerekli görülen projenin 10 ayda bitmesini beklemediklerini kaydeden birçok vatandaş; " Bizler kısa süre iktidarla birleşen Korkuteli Belediyesinin kısa sürede Kültür Merkezini tamamlamasını beklemiyoruz. En azından başlanabilirdi diye düşünüyoruz.  Bugün yine ilçe gündeminde ve gazetelerde Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Ali İrban tarafından  Kültür Merkezinin değerlendirmesinin yapıldığını okuduk. Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Ali İrban'ın, çalışmalarını eleştirmiyoruz. Sadece önümüzde ki dönem için Kültür Merkezi için söz verilmesine bir anlam veremiyoruz. Bu Kültür Merkezi projesi dünden bugüne adeta yılan hikayesine döndü" ifadelerini kullandılar. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.