SON DAKİKA
Hava Durumu

Kumluca’ya Korkuteli Damga Vurdu

Kumluca Belediyesi tarafından 3-4 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilen 3’üncü Karagöl Yayla Şenlikleri kapsamında Enduro ve Motocros yarışmaları da yapıldı. İlçemizin lisanslı Enduro Sporcularından Murat Kökçü Usta kategorisinde birinci oldu. İlçemizden Mustafa Sarıca ve Ali Çıragöz’de yarışmadan skorla döndüler.

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2019 13:17
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2019 13:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Kumluca’ya Korkuteli Damga Vurdu

Geçtiğimiz hafta sonu Kumluca Belediyesi tarafından üçüncü Karagöl Yayla Şenlikleri düzenlendi. Bu şenlikler kapsamında Enduro ve Motocros yarışları da düzenlendi. Yarışmalara ilçemizden; Murat Kökçü, Mustafa Sarıca ve Ali Çıragöz’de katıldı.

Korkutelili sporcular derece yaptı

Yarışlarda ilçemizin profesyonel lisanslı Enduro Sporcularından Kökçü Usta kategorisinde birinci oldu. Yarışmalarda ilçemiz sporcularından Mustafa Sarıca ve Ali Çıragöz’de dereceye girdi.  Dereceye giren diğer sporcular ise; Mustafa Sarıca 2. Gökhan Kart 3. GP Grubunda  1. Emre Coşar 2. Bayram Uysal 3. Mustafa Sarıca Hobi Grubunda 1. Yavuz Karaca 2. Ali Çıragöz 3. Önder Buğra oldular.

 

Yaşam Hastanesi yalnız bırakmadı

Sporcuları Korkuteli Özel Medi Yaşam Hastanesi ambulans ve sağlık ekibi desteği vererek yalnız bırakmadılar. Sporcular;  Kumluca Karagöl Yaylasında kendilerini yalnız bırakmayarak ambulans ve sağlık ekibi desteği veren Korkuteli Özel Medi Yaşam Hastanesine teşekkür ettiler.

 


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.