SON DAKİKA
Hava Durumu

Kural ihlaline geçit yok

Dün sabah saatlerinde ve öğleden sonra, Korkuteli İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri tarafından ilçemizin önemli noktalarında “ Kırmızı Işık Kural İhlali” uygulaması yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2019 12:27
Haber Güncellenme Tarihi: 01.08.2019 12:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Kural ihlaline geçit yok

Korkuteli İlçe Emniyet Müdürlüğü Şehir İçi Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri ilçede denetlemelerini sürdürüyorlar. Dün sabah saatlerinde ve öğleden sonra ilçenin çeşitli noktalarında “ Kırmızı Işık Kural İhlali” uygulaması yaptılar. İlçemiz Havuzlu Kavşakta gerçekleştirilen kırmızı ışık, ehliyet, emniyet kemeri, araç muayene ve araç sigorta sorgulama uygulamasında ekipler, kural ihlali yapan sürücülere cezai işlem uyguladılar. Ekipler kural ihlalleri nedeni ile artan kazaları önlemek ve caydırma amacıyla uygulama yaptıklarını belirttiler.

“Ekipler cezai işlem uyguladılar”

Ekipler 1 saat boyunca kırmızı ışık uygulaması gerçekleştirdi. Havuzlu kavşakta gerçekleşen uygulamada 1 saat süresince kırmızı ışıkta geçerek vatandaşlar ve sürücülerin hayatını tehlikeye atan araç sayısı şaşırtırken, polis ekipleri ihlal yapan araçlara ceza işlemi uyguladı. Havuzlu kavşakta bekleyen polis ekipleri, kırmızı ışık ihlali yapanlara Antalya Caddesi Esnaf Kefalet Kredi Kefalet Kooperatifi binası önünde idari para cezası kesti. Uygulamanın belirli aralıklarla devam edeceği belirtildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.