SON DAKİKA
Hava Durumu

Kural ihlallerine af yok

Korkuteli İlçe Hıfzıssıhha Kurulu İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit başkanlığında Korkuteli Emniyet Müdürlüğü’nde toplandı. Toplantıda; ilçede artan koronavirüs vakalarına karşı mücadele kapsamında kurallara uymayanlar hakkında ilgili kurumlara gerekli cezai işlemlerin yapılması talimatı verildi.

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2020 10:16
Haber Güncellenme Tarihi: 16.11.2020 10:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Kural ihlallerine af yok

Korkuteli Kaymakamı Ömer Çimşit, yeni tip korona virüs (Covid-19) salgınını önlemek, ülke geneliyle birlikte Korkuteli’nde de pozitif vaka ve temaslı sayısında yaşanan artışı durdurmak amacıyla ilçe Hıfzıssıhha kurulu ile Korkuteli Emniyet Müdürlüğü’nde bir kez daha toplantı yaptı. Korkuteli Kaymakamı Ömer Çimşit’in başkanlık ettiği toplantıya; İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Vedat Kılınç, İlçe Emniyet Müdür Vekili Komiser Orhan Yıldırım, İlçe Müftüsü Selim Yazıcı, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Selda Sert, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Oya Dirican ile Belediye Zabıta Müdürü Nazmi Bilgin katıldı.

KESİNLİKLE TAVİZ VERİLMEYECEK

Toplantıda son günlerde artan korona virüs (Covid-19) vakalarının ardından salgınla mücadele kapsamında sokakta maske takmayan vatandaşa istisnasız gerekli cezanın kesilmesi talimatı çıktı. Ayrıca ilçemizde koronavirüs tedbirleri kapsamında 65 yaş ve üstündekilere 10.00-16.00 saatleri arası hariç sokağa çıkma kısıtlaması getirilmişti.  Kurul 65 yaş üstüyle ilgili olarak ta kuralları ihlal eden vatandaşlara gerekli cezai işlemlerin uygulanacağını bu konuda kesinlikle taviz verilmeyeceği kararını aldı.

 

“UYMAYANLARA CEZA KESMEK ZORUNDAYIZ”

Toplantıda konuşan İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit; “Denetimlerimiz sonuç veriyor ama istediğimiz noktada değiliz. İdari cezalar istediğimiz uygulama değil ama maalesef uygulamak zorundayız. Defalarca vatandaşlarımızı tedbirlere uymaya davet ediyoruz. Genel olarak uyulduğunu gözlemliyoruz ama uymayan vatandaşlara da ceza kesmek zorundayız” dedi.Vatandaşlardan maske, mesafe ve hijyen kurallarına eksiksiz uymalarını isteyen Kaymakam Çimşit,  “Birlikte bunun üstesinden gelebiliriz.” dedi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.