SON DAKİKA
Hava Durumu

“Kurallara aykırı motosiklet kullananlara af yok”

Korkuteli İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Mektepli dün trafik denetleme ekipleri ile gerçekleştirdiği toplantıda. “Kurallara aykırı motosiklet kullananlara af yok” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2017 12:46
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2017 12:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
“Kurallara aykırı  motosiklet kullananlara af yok”

Korkuteli’nde bu yılbaşında ilçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler kurallara aykırı motosiklet kullananlara karşı önlemler almış ve denetimlerini sıklaştırmıştı. Özellikle okullar caddesinde kuş uçurtmuyorlardı. Denetimlerin hafiflemesini fırsat bilen trafik canavarları tekrar vatandaşları rahatsız etmeye başlayınca, dün öğleden sonra Emniyet Müdürlüğünde toplantı yapıldı. Korkuteli İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Mektepli “Kurallara aykırı motosiklet kullananlara savaş açıyoruz arkadaşlar. Egzozu açan, motosiklet üzerinde hareketler yapan, herkese cezai işlem uygulanacak. Kuzgun gibi üzerlerine çökün nefes aldırmayın. Yazın buraya dinlenmeye gelen misafirler İlçe Emniyeti olarak bizden her konuda memnunlar.” Dedi.

“En büyük problem kurallara aykırı motosiklet kullanımı”

Mektepli “ Hiçbir sıkıntıları yok, tek ve en büyük problem kurallara aykırı motosiklet kullanımı. Buraya gelen misafirlerin ve yerli halkın huzurunu ve güvenliğini sağlamak zorundayız. Kurallara uyan, evinden işine, işinden evine giden vatandaşla sıkıntımız yok. Yanlış anlaşılma olmasın. Kurallara uymayan, hem kendi hayatını hem de başkalarının hayatını tehlikeye sokan ve gürültü kirliliği yapanlarla derdimiz var. Gerekirse tüm izinleri iptal edin. Özellikle Antalya Caddesi üzerinde denetimler daha yoğun olmalı. Motosiklet konusunda asla taviz yok. Ayrıca günlük rapor istiyorum, ekipman olarak hiçbir eksiğimiz yok. Lütfen bu konuda daha özverili çalışalım. Bu ilçenin her türlü güvenli ve huzuru bize emanet” İfadelerini kullandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.