SON DAKİKA
Hava Durumu

Kurban bağışlarınızı Türkiye Diyanet Vakfına yapın

Korkuteli İlçe Müftüsü Selim Yazıcı, dün yaptığı basın açıklaması ile vatandaşlardan Kurban Bayramı bağışlarının Türkiye Diyanet Vakfına yapmalarını istedi.

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2019 10:55
Haber Güncellenme Tarihi: 03.08.2019 10:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Kurban bağışlarınızı Türkiye Diyanet Vakfına yapın

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfının yürüttüğü vekalet kurban kesim kampanyası kapsamında İlçe Müftülüğü bağış almaya başladı. Korkuteli İlçe Müftüsü Selim Yazıcı Kurban Bağışlarının Türkiye Diyanet Vakfına yapılmasını istedi. Konu ile ilgili basın açıklaması yapan Yazıcı; “ Çok kıymetli Korkuteli’de ikamet eden kardeşlerim ve sesimin ulaştığı tüm kardeşlerimi selamların en güzeli ile selamlamak istiyorum. Allah’ın mağfireti, esenliği hepimizin üzerine olsun. Cumanız mübarek olsun. Bugün sizlerle Türkiye Diyanet Vakfı ve Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından ortaklaşa organize edilen vekaletle kurban bağışı hakkında bilgi vermek istiyorum. Vekâlet yolu ile kurban bağışı yapmak TDV ve Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından organize ediliyor.” dedi. 

YURT İÇİ 890 TL, YURT DIŞI 725 TL

Yazıcı; “Kurban Bağışı Kampanyası ile dünyanın 145 ülkesinde 340 fazla bölgede, ülkemizde de 240’ın üzerinde il ve ilçe merkezlerinden siz kıymetli hemşerilerimizin kurban bağışlarınızı ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Organizasyonumuza Kurban Bağışı veren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Verilen bağışlar dünyanın her yerinde yaklaşık 20 milyon ihtiyaç sahibinin sofrasına aş oluyor. Birden fazla kurban kesme imkanı olan vatandaşlarımızın en az bir hissesini vekaleten kurban bağışı sureti ile ihtiyaç sahiplerine aş olmaya davet ediyorum. Yurt içi 890 TL, yurt dışı 725 TL bütün kardeşlerimiz vekâlet yolu ile kurban bağışına davet ediyorum. Şimdiden Rabbim kurbanlarımız kabul etsin. Tüm İslam aleminin Kurban Bayramı mübarek olsun.” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.