SON DAKİKA
Hava Durumu

“Mazlumun yanın da zalimin karşısında olmak için Yenikapı’dayız”

Saadet Partisinin 30 Temmuzda İstanbul Yenikapı’da gerçekleştireceği Kudüs mitingine Korkuteli İlçe Teşkilatı da katılacak. İlçe Başkanı Ziya Çimen “İnancımızın gereğini yerine getirmek için ilçe olarak bizde katılacağız.” Dedi.

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2017 12:45
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2017 12:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
“Mazlumun yanın da zalimin  karşısında olmak için Yenikapı’dayız”

 Saadet Partisi’nin 30 Temmuz’da Yenikapı’da düzenleyeceği Büyük Kudüs Mitingi’nin önemine vurgu yapan Saadet Partisi Korkuteli ilçe Başkanı Ziya ÇİMEN, “İslam ülkelerinin öteden beri gelen dağınıklığı İsrail’i cesaretlendiriyor. Şu an İslam ülkelerinin hepsi kendi iç meseleleri ile uğraşmaktan, başka bir kardeşinin derdi ile ilgilenemiyor. Öyle bir durumda ki, kardeşinin cenazesine bile omuz atamıyor. Özellikle son 5 yılda Ortadoğu’da artan karışıklıklar, İsrail’i iyice pervasız yaptı. İslam dünyası bu zulme sessiz kalıyor” dedi.

“BÜYÜK KUDÜS MİTİNGİ İNŞAALLAH ŞERRE FREN OLUR”

“30 Temmuz’da, Yenikapı Meydanı’nda yapacağımız Büyük Kudüs Mitingi, inşaallah şerre fren olur. Miting ile bizim amacımız; İsrail’in zulmünü bitirmek ve İslam ülkelerinin kendilerine gelmelerini sağlamak. Bu açıdan şunu da ifade etmek istiyorum; 30 Temmuz’da Yenikapı’da sadece Filistin ve Türkiye bayrakları olacak. Kalbi Kudüs için atan, Kalbinde Mescidi Aksa sevgisi olan, Kalbinde Filistin’in acısını duyan herkesi Büyük Kudüs Mitingi’ne bekliyoruz. Yalnız değilsin Kudüs, Yalnız değilsin Mescidi Aksa, Yalnız değilsin Filistin diyeceğiz. Orada İsrail terörüne karşı, İsrail ve İsrail’e destek veren devletlere karşı büyük bir ümmet fotoğrafı çıkartacağız.” diye konuştu
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.