SON DAKİKA
Hava Durumu

MECLİS ÜYELERİ İLE ARASTA GÖRÜŞÜLECEK

Korkuteli Belediyesinin Ocak ayı meclis toplantısında Belediye Başkanı Ömer İşlek, Arasta Kentsel Dönüşüm Projesinde gelinen son nokta hakkında meclis üyelerine bilgilendirmede bulundu. Başkan İşlek, Cuma günü meclis üyeleri ile yeniden bir araya gelerek proje hakkında merak edilenleri anlatacak. Ayrıca meclis üyelerinin proje hakkında görüş ve önerilerini dinleyecek.

Haber Giriş Tarihi: 06.01.2021 08:40
Haber Güncellenme Tarihi: 06.01.2021 08:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
MECLİS ÜYELERİ İLE ARASTA GÖRÜŞÜLECEK

PROJE MECLİS ÜYELERİNE SUNULACAK

Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek’in seçim kitapçığında yer alan en önemli projelerinden Arasta Kentsel Dönüşüm Projesi Cuma günü meclis üyelerine sunulacak. Basına kapalı bir şekilde gerçekleşecek toplantıda meclis üyeleri Arasta Projesi ile ilgili merak ettiklerini ANTKOR Yönetim Kurulu Başkanı Koray Doğanay ve Dönüşüm Ofisi Yetkili Personelinden öğrenecek.

 

ŞİMDİ GÖZLER TOPLANTIDA

 Meclis üyeleri Arasta Projesi hakkında görüş ve önerilerini burada anlatacak. Ardından ilgili projede gelen talep ve öneriler değerlendirilerek üzerinde yeniden çalışılacak. Ortak bir karar verildikten sonra meclis üyelerinin tamamı ile proje esnafa anlatılacak. Şimdi gözler Cuma günü yapılacak Arasta Çalışma Toplantısında. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.