SON DAKİKA
Hava Durumu

Mecliste İrban ve Uğurlu gerginliği

Dün öğleden sonra toplanan Korkuteli Belediyesi Aralık ayı meclisi Belediye Başkanı Hasan Ali İrban ve MHP Belediye Meclis Üyesi Süleyman Uğurlu arasında geçen soru önergeleri polemiği nedeni ile gergin başladı.

Haber Giriş Tarihi: 05.12.2018 11:50
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2018 11:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Mecliste İrban ve Uğurlu gerginliği

UĞURLU, “CEVAP ALAMADIM”

MHP’li Belediye Meclis Üyesi Süleyman Uğurlu ekim ayı meclis toplasında belediye başkan yardımcıları; Ahmet Memioğlu ve Mehmet Manavoğlu’nun aldıkları maaşı sorarak belediye meclisine bir soru önergesi vermişti. Ardından Uğurlu kasım ayı belediye meclis toplantısında belediye personeli Ahmet Alagöz ile ilgili yer değişikliği ve belediye personel özlük dosyalarının meclis kararı olmadan açılmasını yazılı bir önerge ile meclise sunmuştu. Ancak Uğurlu geçtiğimiz günlerde bir basın açıklaması yaparak her iki soru önergesi ile ilgili bir cevap alamadığını, artık hangi dilde soracağını şaşırdığını belirtmişti. Uğurlu dün yapılan aralık ayı olağan belediye toplantısında bu soru önergelerini yineledi. Cevap alamadığını hala cevap beklediğini belirtti. Meclis toplantısı Belediye Başkanı Hasan Ali İrban ve Uğurlu arasında geçen bu diyalog sebebi ile gergin başladı

İRBAN, “YAZILI YANIT VERDİK”

Bunun üzerine Belediye Başkanı Hasan Ali İrban böyle bir şey olacağını tahmin ettiğini belirterek kayıtları çıkardı. İrban, “ Bu sorulara yazılı olarak yanıt verdik. 2015,2016, 2017,2018 bu sürede belediye başkan yardımcıları; Süleyman Bey, Hasan Abi ne maaşı aldıysa bizim başkan yardımcılarımızda o maaşı aldı. Hala sözümüzün arkasındayız, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yedirmeyeceğiz. Önümüz seçim böyle şeyler olacak, insanlar makam mevki sahibi olmak isteyebilir. Bunları polemik konusu olsun, cevap vereyim mantığı ile söylemiyorum. Küçük bir çocuğun anlayabileceği kadar net konuşuyorum. Önümüzde üç dört ay gibi kısa bir süre var bu süreci birlik beraberlik içinde geçirelim.   Amacımız üzüm yemek olsun. Buradan herkesi sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum.” diyerek polemiğe de son verdi. Süleyman Uğurlu’nun bundan sonraki tavrı merak konusu. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.