SON DAKİKA
Hava Durumu

Mektepli’ den az zamanda çok iş

Yaklaşık iki yıl önce Tunceli’den İlçe Emniyet Müdürü olarak atanan, Hüseyin Mektepli’nin geçtiğimiz günlerde, İl Emniyet Müdür Yardımcısı olarak tayini çıktı,dün de İlçe Emniyet Müdürlüğü görevinden ayrıldı

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2017 11:12
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2017 11:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Mektepli’ den az zamanda çok iş

Korkuteli İlçe Emniyet Müdürü İrfan Ağlamaz’ın Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Eğitim Şube Müdürlüğü’ne atanmasının ardından boşalan koltuğa, iki yıl önce Tunceli İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hüseyin Mektepli atanmıştı. Göreve başladığı gün İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Mektepli, "Bugün itibariyle görevimize başladık. Devraldığımız çıtayı, daha yükseğe çıkaracağız.” Şeklinde açıklamada bulunmuştu. Mektepli ilçe de az zamanda çok iş başardı. İlçenin yıllardır kanayan yarası park problemini ekiplerle birlikte bir nebze de olsa çözen Mektepli, aynı zamanda İlçe Emniyet Müdürlüğünün alt yapısını da güçlendirdi. Ekipman anlamında bir eksiği kalmayan müdürlüğe, Mektepli 3 araba ve 4 motor kazandırdı.

“Benim nazarımda Korkuteli’nin yeri çok ayrı ”

Kamera sistemi güçlendirilirken, ilçeye yeni 120 kamera daha geldi. Hüseyin Mektepli yaptığı veda konuşmasında “ İlk geldiğim günden beri elimizden geldiği kadar ilçemize en iyi şeklide hizmet ettiğime inanıyorum. Ki vatandaşlarımızdan da geri dönüşler bu yönde, şimdiye kadar aksi yönde bir geri dönüş almadım. Göreve başladığımızdan bu yana Asayiş anlamında çok yol kat ettik. Hırsızlık ve narkotik gibi suçlarda büyük oranda düşüş yaşandı. İlçe emniyet Müdürlüğümüzün lojmanları onarıldı ve yeni çocuk bahçesi yapıldı. Ben herkese İlçe Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza, tüm kurum amirlerine, siyasi parti temsilcilerine, sivil toplum kuruluşlarına, ekip arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Benim nazarımda Korkuteli’nin yeri çok ayrı. ” İfadelerini kullandı. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.