SON DAKİKA
Hava Durumu

Mektepli “ Havuzlu kavşak er ya da geç çözülecek”

Dün sabah öğretmen evi toplantı salonunda geride kalan bir yılın analizini yapan. Korkuteli İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Mektepli “havuzlu kavşakla ilgili park sorunu er ya da geç çözülecek” Dedi.

Haber Giriş Tarihi: 17.02.2017 13:01
Haber Güncellenme Tarihi: 17.02.2017 13:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Mektepli “ Havuzlu kavşak er ya da geç çözülecek”

İlçe Emniyet Müdürlüğü dün sabah Korkuteli’nde ki esnaflarla öğretmen evi toplantı salonunda 2016 yılı değerlendirme toplantısı yaptı. Bir yıl hem emniyet hem esnaf açsından nasıl geçti neler yapıldı. Bilgi verildi esnaflardan görüşleri istendi. Korkuteli İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Mektepli hem araç desteği hem personel olarak yaza hazır olduklarını trafik ile ilgili çalışmalarının hız kesmeden devam edeceğini belirtti. Mektepli “ ağır tonajlı araçların şehir içine giriş çıkışları yasağı devam edecek. Dikey yatay park uygulaması devam edecek. Geçtiğimiz yıl havuzlu kavşak ile ilgili zamanlama hatası oldu. Ancak bu konuda taviz vermeyeceğiz. Er geç park sıkıntısı çözülecek.” Dedi. Mektepli “ Bizlerin vatandaşlarımız ve siz esnaflardan yardım beklediğimiz en önemli konulardan biri çocukların motorsiklet kullanımı. Çocuklarımızın bilinçsiz kullanımı hem sizleri hem bizleri ciddi sıkıntıya sokuyor. Her anlamda canımız yanıyor. Bunu birlikte aşabiliriz. Geçtiğimiz yaz çok ceza yazdık. Birçok yazlıkçı vatandaş şikayetci oldu. Ancak Korkuteli’nin manevi desteği sayesinde aştık. Bunun için sizlere teşekkür ediyorum.” Dedi.

“Yaz ayların kadar 24 ayrı nokta da 4 sabit 1 hareketli 100 ‘e yakın kamera faaliyete geçecek”

Mektepli “ 155 ile ilgili trafik uygulama noktalarından bir takım aksamalar oluyor. Burada sizler anlayışlı olursanız. Bizler daha rahat edeceğiz. Motor sayısının arttırıp yunus ekipleri kurmayı planlıyoruz. Bunu gerçekleştirdiğimiz vakit aksamalar aşılacak. Bizlerin siz esnaflardan ve vatandaşlardan istediğimiz en önemli şey. Lütfen 155 i aramaktan imtina etmeyiniz. Bizim işimiz bu, ben ve ekiplerim mutlaka gelen her ihbarı değerlendiriyoruz. Rahatsız etmeyelim gibi şeyler asla düşünülmesin. Korkuteli genel anlamda birçok şehre göre sakin bir yer, suç oranının düşük olduğu özellikle terör ile ilgili suçlarda. Bir diğer nokta yaz aylarına kadar 24 ayrı nokta da 4 sabit, 1 hareketli 100 ‘e yakın kamera faaliyete geçecek. Şuan bulunduğumuz Emniyet Müdürlüğü binası yer olarak çok uygun değil. Yeni emniyet Müdürlüğü için çalışmalarımız başladı. Bir takım hazırlıklarımız var. İnşallah yeni Emniyet Müdürlüğü binası kazandıracağız. Geçtiğimiz yıl narkotik suçlarla ilgili çok büyük aşama kaydettik. Asayiş ile ilgili suçlar polisin ayağına gelir. Ama narkotikte farklıdır. Sen suça gidersin sıkı bir takip süreci gerektirir. Biz bunu yaptık. Büyük yol kat ettik. Sabahın bu saatinde bu kadar yoğun ilgiden dolayı hepinize teşekkür ederim.” Dedi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.