SON DAKİKA
Hava Durumu

Mektepli “Vatandaşlar 155’i aramaya çekinmesinler”

Korkuteli Emniyet Müdürü Hüseyin Mektepli açıklama yaparak “ Vatandaşlarımız 155 Polis İmdat hattını aramaya çekinmesinler” dedi

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2016 10:21
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2016 10:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Mektepli “Vatandaşlar 155’i  aramaya çekinmesinler”

Dün Korkuteli Emniyet Müdürlüğündeki makamında ziyaret ettiğimiz İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Mektepli “Sizce vatandaşlar 155 polis imdat hattını kullanmada sıkıntı yaşıyor mu, bu hattın kullanımını biliyor mu? Sorusu üzerine” Çok fazla sıkıntımız yok. Hatta son aylarda hiç hırsızlık yaşanmadı, bu da 155 Polis İmdat hattının ne kadar önemli olduğunun ispatı. Vatandaş polisi aramaktan hiçbir zaman çekinmemeli, devlet bize her türlü imkanı sağlamış, araba vermiş, silah vermiş, üniforma vermiş. Bize bunların hakkını vermek düşer” dedi.

Mektepli ayrıca,” Şüpheli şahıslar gördüklerinde, alkollü araç kullanan veya kullanma şüphesi olan şahıslar gördüklerinde mutlaka aramalılar kendi huzurları için daha duyarlı olmalılar. Yine aradıkları halde bizden kaynaklı sıkıntılar yaşandığı takdirde hiç çekinmeden Emniyet Müdürlüğümüze gelip şikayetlerini dile getirebilirler. Her şey daha huzurlu ve yaşanılabilir Korkuteli için vatandaşlarımız polisten çekinmesin vatandaş polis ne kadar el ele olursa ilçemiz o kadar güvenli olur” şeklinde konuştu.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.