SON DAKİKA
Hava Durumu

Memioğlu’ndan yalanlama

31 Mart yerel seçimleri için ilçede CHP ve İYİ Parti ittifakı beklenirken, geçtiğimiz gün Antalya basınında yer alan Korkuteli’nde CHP’li meclis üyesi Süleyman Memioğlu’nun aday olduğu haberi ilçe gündeminde bomba etkisi yarattı.

Haber Giriş Tarihi: 07.12.2018 10:39
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2018 10:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Memioğlu’ndan yalanlama

HABERLER GERÇEĞİ YANSITMAMAKTA

Süleyman Memioğlu iddialara cevap verdi. Memioğlu, “ Dün itibari ile Antalya basınında çıkan habere göre Antalya il geneline bir heyet görevlendirildiği bu heyetin yaptığı çalışmalar neticesinde ilçemiz de CHP Korkuteli Belediye Başkan adaylığına ismim geçtiği haberi yapılmıştır. Basına sızdırılan bu rapor da başkan adaylığım ile ilgili haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Kaldı ki; ittifak ile alakalı görüşmeler, genel merkez, il başkanlığı ve yakından da takip ettiğim üzere ilçe başkanlığı düzeyinde devam etmektedir. Görüşmeler devam ederken bu tür çıkan spekülatif haberler hem partimize, hem ittifak görüşmelerine, hem de şahsıma zarar vermektedir. Aileden yani kökten itibaren mensubu olduğum ve gurur duyduğum partim CHP’ den bazı görevlerde bulundum.” dedi.

 

ELİMİ TAŞIN ALTINA KOYMAYA HAZIRIM

Memioğlu, “ Son 5 yıldır meclis üyeliği, grup sözcülüğü ve 2,5 yıl Belediye Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundum. Bu dönemde başarılı ve iyi çalışmalar yapmışım ki ismimin CHP Korkuteli Başkan Adayı olarak geçmesi beni onure etmiştir. Yerel siyasette geline bilecek son nokta olan Belediye Başkanlığıdır. Ama böyle bir adaylık başvuru sürecim olmasa da ben her zaman Korkuteli için elimi taşın altına koymaya hazırım. CHP İlçe Örgütünün bana vereceği diğer görevler de üzerime düşeni yapacağım konusunda hiç kimsenin şüphesi olmasın. Umarım Korkuteli'miz için güzel bir seçim süreci olur. Bizde Partimiz olarak bu süreçte gerekli çalışmaları sürdürmeye devam edeceğimizi Kamuoyuna duyurur, saygılarımı sunarım.” İfadelerini kullandı. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.