SON DAKİKA
Hava Durumu

“ Mesele memleket meselesi”

07 Ocak’ta yapılan İl Kongresinde Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanı seçilen Ahmet Kumbul, ilçe örgütleri ziyareti kapsamında dün Korkuteli Örgütünü de ziyaret etti. Kumbul ülke gündemi ve yaklaşan seçimler ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2018 11:51
Haber Güncellenme Tarihi: 24.01.2018 11:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
“ Mesele memleket meselesi”

Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul ve yönetimi dün öğleden sonra, Cumhuriyet Halk Partisi Korkuteli İlçe Örgütünü ziyaret etti. Kumbul Antalya, Korkuteli ve ülke gündemi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Kumbul’dan önce söz alan Cumhuriyet Halk Partisi Korkuteli İlçe Başkanı Yıldıray Çıldır; “ Sevgili İl Başkanım ve yönetimi, ilçe yönetimindeki arkadaşlarım, partililer hepiniz hoş geldiniz. Önümüzde seçimlerde bu kadroların büyük bir başarı elde edeceğini düşünüyorum. Lafı uzatmadan başkanıma vermek istiyorum, yeni dönemde hepinize başarılar diliyorum.” diye konuştu.

“Tam kadro sahada olacağız”

 Çıldır’dan sonra söz alan Ahmet Kumbul “ Bu sıcak ve samimi karşılamanız için teşekkür ederim. İlçe örgütlerimizi ziyaretlerimiz kapsamında bugün size konuk olduk. Bizlerinde gururla mensubu olduğu Cumhuriyet Halk Partisi bu ülkede parti içi demokrasinin olduğu tek parti. Hepinizin bildiği gibi 07 Ocak’ta yapılan il başkanlığı seçimlerinde üç aday yarıştık ve delegelerin oyu ve takdiri ile ben seçildim. 2019’daki seçimler için çalışmaya çoktan başladık. Bizler inanıyoruz ki 2019 da Antalya Büyükşehir Belediyesi tekrar Cumhuriyet Halk Partisi’nin olacak. Hem ilçe belediyelerini hem de büyükşehir belediyesini kazanacağımıza inanıyoruz. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de adayımıza yüzde 60’ın üzerinde oy çıkarmak içinde var gücümüzle çalışacağız. Artık mesele parti meselesi değil, memleket meselesi olmuştur. Bundan sonra il örgütlerimiz ve ilçe örgütlerimiz ile tam kadro sahada olacağız.” Şeklinde konuştu. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.