SON DAKİKA
Hava Durumu

MHP Antalya milletvekili adayları tanıtıldı

MHP Antalya İl Başkanlığınca, milletvekili aday tanıtım programı düzenlendi. Aday tanıtım toplantısına; Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, MHP Korkuteli İlçe Başkanı Medine Yapılmışev ve yönetim kurulu üyeleri de tam kadro katılım sağladı.

Haber Giriş Tarihi: 12.04.2023 09:09
Haber Güncellenme Tarihi: 12.04.2023 09:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
MHP Antalya milletvekili adayları tanıtıldı

TÜRKİYE İÇİN TARİHİ BİR DÖNEMEÇTİR

MHP İl Başkanı Onur Temel, Kepez ilçesindeki Erdem Beyazıt Kültür Merkezi'nde düzenlenen aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, her adayın hem partiye hem de Antalya'ya önemli hizmetleri olduğunu söyledi. Seçimlere kadar çalmadıkları kapının kalmayacağını belirten Temel, "3 hilalli bayrağımız Antalya'nın her yerinde görünür olmalıdır. Bu seçimler Türkiye için tarihi bir dönemeçtir. Milletimiz ve devletimiz açısından bir beka meselesidir. Türkiye'nin bölünmez bütünlüğünün teminatı MHP'dir. Terörle mücadelenin, ekonomik bağımsızlığın, ülkenin bütünlüğünün adresi Cumhur İttifakı'dır. 14 Mayıs'ta istikbalimize sahip çıkacağız. Bölücülere, hainlere gereken cevabı vereceğiz." dedi.

BU SEÇİM KISACA KIZIL ELMADIR

MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, 2023 seçimlerinin millet ve ülke için tarihi bir önemi olduğunu kaydetti. Başkan, MHP'nin Türkiye'de elde edeceği başarının aziz milletin iradesi ve istikbalinin teminatı olacağını vurguladı. Seçimlerin Antalya ve Türkiye'nin kaderi anlamını taşıdığını aktaran Başkan, "Bu seçim mavi vatan, Karabağ, Kapalı Maraş'tır. Yerli ve millî otomobil TOGG, Ayasofya, ATAK helikopteri, Altay tankı, milli muharip uçağı, TCG Anadolu'dur. Bu seçim kısaca kızıl elmadır. Bizim safımız Türk milletidir. Büyük ve güçlü Türkiye için durmadan çalışacağız, başaracağız." diye konuştu.

ADAYLAR TANITILDI

AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin'in de katıldığı toplantıda, MHP Antalya Milletvekili adayları Abdurrahman Başkan, Hilmi Durgun, Mustafa Aksoy, Yusuf Kelleli, Ferhat Sarıbek, İlknur Fidan, Oğuzhan Çelik, Yavuz Çağlar, Serkan Öztürk, Ali Çetin, Hayati Peker, Esmaye Özörmenoğlu, İdris Özcan, Ahmet Ali Coşkun, Mehmet Ali Yalçın, Mustafa Doruatlı, Kutluhan Tozoğlu kamuoyuna tanıtıldı.

34 GÜN BOYUNCA GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞACAĞIZ

MHP Korkuteli İlçe Başkanı Medine Yapılmışev aday tanıtım toplantısı ile ilgili; “Milliyetçi Hareket Partisi Antalya İl Başkanlığımız tarafından düzenlenen “28. Dönem Milletvekilliği Aday Tanıtım” toplantımızı Antalya - Erdem Beyazıt Kültür Merkezinde bugün gerçekleştirdik.  Teşkilatımızı temsilen;KAÇEP başkanımız Hülya Esen, Milletvekili aday adayımız Mustafa Esen, Belediye Meclisi Grup sözcümüz Mustafa Kızılsert, ilçe başkan yardımcımız Özgür Sabancı, ilçe yöneticilerimiz İsmail Küçük, Kadir Kıvrak, Hasan Küçükköse ile birlikte katılım sağladığımız tanıtım toplantısında; çok kıymetli milletvekili adaylarımızı kamuoyuna tanıttık.  Toplantının organizesinde emeği geçen başta İl Başkanımız sayın Onur Temel başkanımız olmak değerli il yöneticilerimize ve dahi katılım sağlayan tüm dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.  14 Mayıs 2023 seçimlerinde Antalya’da Milliyetçi Hareket Partisinin şahlanışını göreceğimize dair inancımız tamdır. Bu şiarla 34 gün boyunca gece gündüz demeden çalışacağız inşallah.” Dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.