SON DAKİKA
Hava Durumu

MHP’de Yapılmışev dönemi

Geçtiğimiz günlerde Milliyetçi Hareket Partisi İçe Başkanlığı görevinden alınan Berna Karakoyun’un yerine, Medine Yapılmışev atandı.

Haber Giriş Tarihi: 13.07.2017 13:10
Haber Güncellenme Tarihi: 13.07.2017 13:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
MHP’de Yapılmışev dönemi

Dün öğleden sonra 14.00’da yeni yönetimini tanıtan ve basın mensupları ile toplantı yapan Yapılmışev basın açıklamasında;  Sayın basın mensupları ; MHP Antalya il teşkilatımızın değerli Başkan ve yardımcıları; Korkuteli ’ n de Milliyetçi Hareket partisine gönül vermiş çok değerli parti üyelerimiz; ve kıymetli misafirlerimiz ; 29 Haziran 2017 tarihinde  Sayın Genel Başkanımız – Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli ve sayın Genel Başkan Yardımcımız Şefkat Çetin imzalı atama kararı  ve  MHP Antalya İl Teşkilatımızın takdirleri ile atamamız yapılmıştır.Milliyetçi Hareket Partisi Korkuteli İlçe Teşkilatının kamuoyuna yapmış olduğu ilk  basın açıklamasına hoş geldiniz der; sizleri saygı ile selamlar. Malumunuz üzere  ülkemiz içeriden ve dışarıdan; ekonomik , siyasi ve fiili kuşatmanın saldırısı altındadır. Güç odaklarının hedefinde   MHP  bulunmaktadır. Bunun sebebi MHP’ nin ülkemizin yerli ve milli yegâne dinamiği olmasından kaynaklanmaktadır. MHP lideri ve mensupları önce ülkem sonra partim ve sonra ben ilkesini laf olsun diye söylemiş siyasi oluşum değildir.” Dedi.

“Her türlü  fedakarlıktan kaçınmayacağız”

 

Yapılmışev “ Dün olduğu gibi bugünde biz ülkücüler bu kuşatılmışlık altında vatanın bölünmez bütünlüğü için her türlü  fedakarlıktan kaçınmayacağız. Bu şartlarda; salt kendilerinin partimiz saflarından ayrıldığından bahisle  MHP’nin bittiğini iddia edenler büyük bir yanılgı içinde geçmişte olduğu gibi gelecekte de kaybetmeye mahkumdurlar. MHP  çarenin  kendisidir. Milletin asli unsurudur. Kadim olan Türk devletinin son kalesidir. Asla teslim alınamaz. Boyunduruğa sokulamaz. Çünkü MHP yerlilikten ve millilikten vazgeçmemiş , devşirilip dönüştürülememiştir. Özellikle 1 kasımdan sonra ülkücülerin üzerine oynanan oyunların farkındadır. Türk milliyetçiliğini  hiç kimse kişisel hırs ve çıkarları için istismar edemez. MHP  mensupları olan bizler TÜRKMEN BEYİ – LİDERİMİZİN Sayın DEVLET BAHÇELİ ‘ ye mutlak sadakat içinde ;partimizin ilke ve programları doğrultusunda çalışarak davamızı ileriye taşıyacak , iktidar yapacağız. Atanan yönetim kurulu üyelerimizin her biri MHP  mensubu olma gurur ve şuurunda olan ülküdaşlarımızdır. Ülkemizin içinden geçtiği sıkıntılı KUVAYI MİLLİYE ruhu ile hiçbir kişisel hırs ve beklenti içinde olmaksızın partisine sahip çıkmanın -ülkesine sahip çıkmakla eşdeğer olduğunu bilincinde ve idrakinde görevini  kabul etmişlerdir.” Şeklinde konuştu.

“Verilecek her görevi hakkı ile yapacaklarından da hiçbir endişem yoktur.”

Yapılmışev “ Hepsine huzurlarınızda ayrı ayrı teşekkür ederim. Verilecek her görevi hakkı ile yapacaklarından da hiçbir endişem yoktur. MHP  , ilçemizde her türlü saygıya layık vatandaşlarımızın nezdinde karşılık  bulmuş üst üste 4 dönem belediye başkanlığı ile bu güveni taçlandırmıştır. Atanmış yeni yönetim olarak ;ilçemizdeki vatandaşlarımızın bu teveccühüne tekrar layık olabilmek için ;MHP  bayrağının belediye burçlarında dalgalanması için 1.5 yıl sonra yapılacak olan mahalli seçim startını da iş bu bugünden başlatmış bulunmaktayız.Bu vesile ile buradan seslenmek isterim ki ; “Biz yoksak MHP bu ilçede  bitmiştir” diyenler şunu çok iyi bilmelidir ki ;MHP hiçbir kurumun yada kişinin arka bahçesi değildir. Bu gün itibari ile kurumsal kimliği ile dimdik  ayaktadır. Tarih bu önyargıda bulunanların yanıldığını ;bizlerin azimle kararlı çalışmalarımızla haklı olduğumuzu gösterecektir. Bu dilek ve temennilerim ile bizleri yalnız bırakmadığınız için tekrar teşekkür eder saygılarımızı sunarım.” İfadelerini kullandı.  Yapılmış evin yeni yönetim listesi ise şu şeklide ; 1 MEDİNE YAPILMIŞEV KORKUTELİ -1975 ÜNİVERSİTE ı İASKAN 2 NİLÜFER UÇAR ANTALYA 27.01.1978 ÜNİVERSİTE ı
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.