SON DAKİKA
Hava Durumu

MHP’DEN KÖYLÜYE TAM DESTEK

vatandaşlara destek vermek ve Toplam Çözüm Ekibi’nin çalışmalarını yerinde incelemek amacıyla dün Dereköy Mahallesi’ni ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2020 11:07
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2020 11:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
MHP’DEN KÖYLÜYE TAM DESTEK

MHPrnKorkuteli İlçe Başkanı Medine Yapılmışev, Belediye Meclis Üyeleri; AbdurrahmanrnCaran, Süleyman Uğurlu, Muharrem Akten ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikternDereköy Mahallesindeydi. MHP Heyeti, Dereköy yaylasına açılmak istenen kömürrnocağına karşı mahalle halkının yanında yer alarak, konu ile ilgilirnvatandaşlarla istişarelerde bulundu.

rnrn

 

rnrn

BU PROJErnKÖYÜMÜZE ZARAR VERECEK

rnrn

Yapılmışev;rn“Dereköy’deki kömür madeni konusunda Dereköylü vatandaşlarımıza baştan berirndestek vermiştik. Hem hazirandaki ilk başvuruda hem de Ekim’den sonra yapılanrnikinci başvuruda her daim Dereköylü vatandaşlarımızın yanındayız. Dereköy’ernyapılması düşünülen linyit kömür madeni projesine biz Milliyetçi HareketrnPartisi olarak destek çıkmıyoruz. Bu projenin köyümüze ve ilçemize tabiatrnolarak zarar vereceğini düşünmekteyiz.

rnrn

 

rnrn

DESTEĞİMİZrnDEVAM EDECEK

rnrnTarım ürünlerine, su kaynaklarına bu projenin zararrnvereceğini düşünmekteyiz. Bundan dolayı sürecin başından beri Dereköy halkınarnvermiş olduğumuz destek devam edecektir. Biz sizlerin yanınızdayız. Yapacağımızrnherhangi bir şey varsa baştan beri vermiş olduğumuz desteğimiz devamrnedecektir.” diye konuştu. Yapılmışev, günün anısına Dereköy Mahalle MuhtarırnTaner Yaşa’ya içerisinde Türk Bayrağı ve Kuran-ı Kerim bulunan bir hediyerntakdim etti. Dereköy Muhtarı Taner Yaşa ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dilerngetirerek; “Ziyaretiniz ve hediyeniz için teşekkür ediyorum. Her zaman yanımızdarnoldunuz. Köyüm adına teşekkür ediyorum.” Dedi. Muhtar Yaşa, ayrıca ilçemizdernbulunan 58 mahalle muhtarının Dereköy Yaylasına açılması planlanan madene karşırnçıktığının altını çizdi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.