SON DAKİKA
Hava Durumu

MHP’den yeni yıl mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Korkuteli İlçe Başkanı Avukat Medine Yapılmışev, dün öğlen gazetecilerle bir araya geldi. Soruları cevapladı ve yeni yıl mesajı yayınladı.

Haber Giriş Tarihi: 30.12.2017 10:37
Haber Güncellenme Tarihi: 30.12.2017 10:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
MHP’den yeni yıl mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Korkuteli İlçe Başkanı Avukat Medine Yapılmışev;“Değerli Basın Mensupları 2017 Yılında Korkuteli İlçe Teşkilatında atanarak göreve başlamış bir yönetimiz.Göreve geldiğimiz süreç içerisinde malumunuz üzere canla başla çalışan vatandaşlar ve üyeleri ile el ele vermiş bir yönetim olmak için çaba harcadık.Geçmişten gelen üyelerimizin kaydının yanı sıra yeni üye kayıtları gerçekleştirdik.Güncel bir bilgi sistemi oluşturduk. Korkuteli tarihinde ilk kez gönül vermiş olduğumuz ülkücü dava ve partimize bir araç kazandırmanın haklı gururunu yaşadık. İlçe teşkilatımızı sürek açık tutmak yeni üye kayıtları yapmak ve vatandaşlarımız ile ülkücü arkadaşlarımızla bir araya gelmek için nöbetçi yönetim kurulu üyesi sistemini hayata geçirdik.Bir gün değil her gün açık bir ilçe teşkilatımız oldu.Vatandaşlarımızın hem mutlu günlerinde hem acılı günlerinde yanlarında olmak için çalışmalar yaptık. Aşure etkinliği ile önemli gün ve dini gecelerde partililerimiz ve halkımız ile bir araya geldik. Korkuteli ilçe gündemi ile ilgili olarak hizmet noktasında hem Korkuteli Belediyesi hem de Büyükşehir Belediyesine vatandaşlarımızın sorun ve isteklerini ilettik. Yerel ve genelde muhalefet görevi gereği resen veya tarafımıza şikayet yolu ile gelen hususlarda gerekli işlemleri yapmaktayız. Önemli konularda ise eleştirilerde bulunarak yetkilileri uyarmaya çalıştık. Antalya İl Teşkilatımızın projesi ile mahalle muhtarlarımızı kendi mahallerinde ziyaret ederek sorun ve istekleri yerinde dinledik. Muhtarlarımızın sorun ve isteklerini rapor olarak Antalya il teşkilatımıza sunduk. Kadın kollarımız ve esnaf komisyonu gibi çeşitli komisyonlarımız ile kapı kapı dolaşarak vatandaşlarımızı dinledik.Kadın Kollarımız kendi imkanları ile yetim, ihtiyaç sahibi ve engelli kardeşlerimize ulaştı. Sorun ve isteklerine çare ve aracı olmaya çalıştık. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezini ziyaret ederek Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’yi yönetim olarak ziyaret etme imkanı bulduk. Yine 2018 yılında  da hem genel merkezimizi hem de Türkiye Büyük Millet Meclisini ziyaret etme imkanı bulacağız.

 

Yeni yıl mesajımız

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet BAHÇELİ’nin Bilge Devlet Adamlığı’nın öngörüleri ve bu mahalde vermiş olduğu mücadele ile yaşanan her olayda haklı çıkmasının , attığı her adımın devletin bekası için bir teminat olmasının MHP neferlerine vermiş olduğu güven ve gururla Türkiye’nin her yerinde,en uç kılcal damarlarına kadar çalışma ve mücadeleye devam etmekteyiz.

Tabii ki genellikle acı dolu hatıralarla yaşadığımız 2017 yılının siyasi ekonomik,sosyal ve toplumsal analizini yaparak,buradan çıkan sonuçlarla 2018 yılına MHP olarak hedefler belirlemiş olarak giriyoruz.Milliyetçi Hareket Partisi kadroları geçmişte olduğu gibi 2018 yılında da milletimizin hizmetinde; Cumhuriyetimizin, demokrasimizin teminatı olmaya devam ederek, bu topraklarda kardeşçe mutlu yaşamanın istenilen refah seviyesine ulaşmanın teminatı olmaya devam edeceklerdir.Biz Milliyetçi Hareket Partisi Korkuteli İlçe Teşkilatı olarak; 15 Temmuz  süreci gibi yaşanan kötülüklerden ders çıkararak,milletimize kast edeceklere karşı her zaman uyanık, tetikte, kararlılık ve azimle bekleyen ülkücü milliyetçi kadroların Korkuteli İlçe Başkanı olarak tüm camiamızın , milletimizin yeni bir yıla girme heyecanını paylaşıyor, umutlarımızı inancımızı diri tutmak adına 2018 ‘in hayırlara vesile olmasını Yüce Rabbimden diliyorum.Ne Mutlu Türküm Diyene..." ifadelerini kullandı. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.