SON DAKİKA
Hava Durumu

“MHP durduk yere ihraç etme heveslisi değil”

Milliyetçi Hareket Partisi Antalya İl Başkanı Mehmet Ali Tuna dün, Korkuteli’ne geldi. Önce ilçede bazı ziyaretler gerçekleştiren tuna daha sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Haber Giriş Tarihi: 29.09.2017 09:04
Haber Güncellenme Tarihi: 29.09.2017 09:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
“MHP durduk yere ihraç etme heveslisi değil”

Korkuteli’nde adı sıkça ihraç ve atamalarla anılan MHP dün Antalya İl Başkanlarını ağırladı. Mehmet Ali tuna, Servet Ersoy, Cuma Arslan Korkuteli’ne geldiler. İlçede bazı ziyaretler gerçekleştirdiler. Ardından öğlen saatlerinde ilçedeki gazetecilerle öğlen yemeğinde buluşan Başkan Yardımcıları soruları yanıtladılar. Teşkilatlardan sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Tuna gazetecilerin, MHP’ de daha ihraç olacak mı? Sorusuna “ MHP durduk yere kimseyi ihraç etme heveslisi değil. Zaten ihraç işlemleri ilçe teşkilatları ile beraber yürütülür. Eğer ilçede varsa böyle bir durum bize iletirler, bizde gerekli araştırmayı yapıp, karar veririz. Ama kimseyi durduk yere ihraç etmeyiz, hevesli de değiliz. Artık bizim önceliğimiz 2019” Dedi.

“ Biz kişilerle uğraşmıyoruz.”

Ardından Tuna 2019 seçimleri için neler yaptıklarını neler yapacaklarını anlattı. Tuna “ Biz kişilerle uğraşmıyoruz. Şuan önümüzde bir seçim var. Seçimlere bir buçuk yıldan fazla biz zaman var. Fakat biz çalışmalarımıza başladık. MHP sahalarda. Bundan yaklaşık 7 ay önce burada esnaf ziyareti yapmıştık. Şimdi de Antalya’ da 816 muhtar var, biz hepsini tek tek dolaşıyoruz. Üstelik onların ayağına gidiyoruz. Sıkıntılarını dinliyor, sohbet ediyoruz. İlçe teşkilatımızdan çok memnunuz çok hevesli ve çok çalışkan bir ekip var burada. İnsanlar ülkücülere ve MHP’ye güveniyorlar. Bu güveni boşa çıkarmak istemiyoruz. Yaptığımız ziyaretlerden çok güzel geri dönüşler aldık. Çalışmalarımız Antalya’nın çeşitli yerlerinde ve ilçe teşkilatlarında hiç durmadan devam edecek.” Şeklinde konuştu. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.