SON DAKİKA
Hava Durumu

MHP’li Yapılmışev seçimi değerlendirdi

Milliyetçi Hareket Partisi Korkuteli İlçe Başkanı Medine Yapılmışev, geçtiğimiz Pazar günü gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinin ardından açıklamalarda bulundu. 2018 seçimlerine göre ilçede oy miktarının arttığını ifade eden Başkan Yapılmışev, bu başarı bir kişinin değil hepimizin diyerek ilçe halkına teşekkür etti.

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2023 09:06
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2023 09:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
MHP’li Yapılmışev seçimi değerlendirdi

MHP KORKUTELİ’DEN 4907 OY ALDI

Başkan Yapılmışev sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “ Pazar günü yapılan 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel seçimleri resmi sonuçlarına göre; ilçemiz genelinde Milliyetçi Hareket Partisi olarak partimizin almış olduğu ,6 oy oranı ve 4907 oy sayısıyla öncelikle Korkutelili seçmenimizin teveccühüne şahsım ve teşkilatım adına teşekkürlerimi sunuyorum.

TÜM SEÇMENİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM

2018 seçimlerine kıyasla % 3,51 oranında artış ve dahi %50 oy miktarında artış  Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyin liderliğindeki partimize, Milletvekili adaylarımıza ve dahi ilçe teşkilatımıza güveni bir kez daha ispatlamış oldu. Partimize karşı ülke genelinde sistematik olarak yapılan anket algısı ve bundan hareketle ilçemiz özelinde teşkilatımıza karşı sürdürülen algıya karşın ; aylar süren seçim çalışmaları süresince, Liderine, il başkanı nezdinde hedefe kilitlenmiş ve kalpten inanmış teşkilatımızla birlikte vatandaşlarımız ile her ortamda bir araya geldik. Kah akşam vakti hanelerde, kah sabah vakti esnaf ziyaretinde, kah düğünde kah taziyede velhasıl her an her ortamda gece gündüz demeden hemşehrilerimiz ile buluştuk. Ülkemizin bu hayati seçimini dilimizin döndüğünce anlatmaya çalıştık, onlar da bize gönüllerini açtılar. Bu vesileyle evvela oy pusulasında mührü Bismillah - Allahuekber nidaları ile üç hilale basan tüm seçmenimize teşekkür ediyorum.

BU BAŞARI BİR KİŞİNİN DEĞİL HEPİMİZİN

Akabinde yılbaşından sonra, aylar süren seçim çalışmalarımızda tarafımla birlikte gece gündüz demeden çalışan ilçe teşkilatımızın çalışkan ilçe yöneticilerimize, her an teyakkuzda olup talimatlarımızı yerine getiren mahalle toplantılarımızı organize eden mahalle temsilcilerimize, KAÇEP yöneticilerimize, Aksaçlı ülküdaşlarımıza, teşkilat vazifesi olmaksızın daim bizim yanımızda olan ülküdaşlarımıza, Cumhur İttifakı gönüldaşlarımıza ve tüm partililerimize ve dahi tüm hemşehrilerimize kalpten gönülden hassaten teşekkür ediyorum. Bu başarı bir kişinin değil hepimizin, hülasa teşkilatımızındır.  İnşallah 28 Mayıs akşamı da Sayın Cumhurbaşkanımızın başarısını aynı coşkuyla kutlayacağız.” İfadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.