SON DAKİKA
Hava Durumu

MHP'liler sosyal medya hesaplarını askıya alıyor

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin TBMM'de düzenleme yapılana kadar sosyal medya hesaplarını askıya alacağını duyurmasının ardından MHP'liler de hesaplarını askıya almaya başladı.

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2020 12:28
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2020 12:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
MHP'liler sosyal medya hesaplarını askıya alıyor

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, "Liderimizin Sayın Devlet Bahçeli’nin sosyal medya ile ilgili kararına ve tepkisine binaen bütün hesaplarımızı askıya alıyoruz" dedi. Bahçeli'nin çağrısı üzerine Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek ve Milliyetçi Hareket Partisi Korkuteli İlçe Başkanı Medine Yapılmışev'de sosyal medya hesaplarını askıya alacaklarını ifade ettiler.

 

İŞLEK: SOSYAL MEDYA HESAPLARIMI KULLANMAYACAĞIM

Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, "Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin sosyal medyadaki ahlaki çöküntüye dikkati çekip hukuki düzenlemenin şart olduğunu belirttiği açıklamasına istinaden gerekli kanuni düzenleme yapılıncaya kadar şahsi sosyal medya hesaplarımı kullanmayacağımı bildiririm." dedi.

 

YAPILMIŞEV: HESAPLARIMI ASKIYA ALIYORUM

Milliyetçi Hareket Partisi Korkuteli İlçe Başkanı Medine Yapılmışev, "Sayın Genel Başkanım, Yolun Yolumuzdur, Emrindeyim. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin sosyal medya ile ilgili kararına ve tepkisine binaen bütün hesaplarımı askıya alıyorum. Müfteriler, münafıklar, müptezeller, sosyal medyadan temizlenip konuyla ilgili kanuni düzenleme ve Liderimiz sosyal medya üzerinden açıklama yapıncaya kadar tüm sosyal medya hesaplarımı askıya alıyorum." dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.