SON DAKİKA
Hava Durumu

MHP muhtarları dinledi

MHP Antalya il yönetimi ve Korkuteli ilçe yönetimi önceki gün Korkuteli merkezi ve civarında yer alan mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Muhtarların mahalleri ile ilgili sorunlarını dinleyerek fikir alış verişinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2017 13:06
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2017 13:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
MHP muhtarları dinledi

Milliyetçi Harket Partisi Antalya il yönetimi ve Korkuteli ilçe yönetimi önceki gün Korkuteli merkezi ve civarında yer alan mahalle muhtarları ile bir araya geldi.Muhtarların mahalleri ile ilgili sorunlarını dinleyerek fikir alış verişinde bulunuldu. Antalya İl Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Tuna, Cuma Arslan , Servet Ersoy ile Korkuteli İlçe Başkanı Av. Medine Yapılmışev ve yönetimi ziyaretlerde yer aldı. Kiremitli Mahallesi Muhtarı Mustafa Karasucu,  Aşağıpazar Mahallesi Muhtarı Abdullah Atik ,Yeni Mahalle Muhtarı Hüseyin Gökler, Kargalık Mahallesi Muhtarı Ramazan Yaşar, Akyar Mahallesi Muhtarı Durmuş Zeki Urlu, Muhtarlar Derneği ve Yeşiloba Mahallesi Muhtarı Ahmet Uysal Bey'i, Uzunoluk Mahallesi Muhtarız İsmail Yılmaz,Karşıyaka Mahallesi Muhtarı Ferhat Topal ve Tatköy Mahallesi MuhtarıVeli Kısa ziyaret edildi.

 

“Umarız diğer siyasi pati ve sivil toplum kuruluşlarına da örnek teşkil eder”

 

MHP Antalya İl Başkan Yardımcısı Mehmet Ali tuna ve Korkuteliİlçe Başkanı Av. Medine Yapılmışev muhtarlara “Muhtarlarımızı biz parti olarak sadece seçim döneminde ziyaret etmek istemediğimiz için bugün sizleri ziyarete geldik.Sadece seçim döneminde değil her daim halkın yanında olan muhtarlarımızın sorun ve istekleri her zaman dinlemek gerekli. Bunun bilincindeyiz. Muhtarlık binalarının olmaması nedeni ile yaşanan sorunları takip etmekteyiz.Hatta kağıt, kırtasiye malzemelerini kendileri karşılamak zorunda kalan muhtarlarımızı biliyoruz. Kapımız her zaman açık, muhtarlarımız bizim sorunlarımızı ve isteklerimizi siyasi olarak seslendirin derse elimizden geleni yapmaya hazırız” dediler. Mahalle muhtarları da “Ziyaretiniz için çok teşekkür ederiz. Umarız diğer siyasi pati ve sivil toplum kuruluşlarına da örnek teşkil eder”dediler.Tuna ve yapılmışev ayrıca “Bu ziyaretler  il teşkilatımızın  projesidir.3 hafta içinde 886 muhtardan 380 tanesi ziyaret edildi ve bugün aynı anda 8 ilçede ekip kurulup ziyaret yapıldı.Bir de proje sonunda kapsamlı bir rapor ile konunun mecliste gündeme getirilecek” şeklinde konuştular
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.