SON DAKİKA
Hava Durumu

MHP Muhtarları dinlemeye devam ediyor

MHP Antalya il yönetimi ve Korkuteli ilçe yönetimi geçtiğimiz günlerde Korkuteli ova mahallelerinin muhtarları ile bir araya geldi. Muhtarların mahalleri ile ilgili sorunlarını dinleyerek fikir alış verişinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2017 10:23
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2017 10:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
MHP Muhtarları dinlemeye devam ediyor

Milliyetçi Hareket Partisi Antalya il yönetimi ve Korkuteli ilçe yönetimi geçtiğimiz günlerde Korkuteli ova mahallelerinin muhtarları ile bir araya geldi. Muhtarların mahalleri ile ilgili sorunlarını dinleyerek fikir alış verişinde bulundu.Muhtarların mahalleri ile ilgili sorunlarını dinleyerek fikir alış verişinde bulunuldu. Antalya İl Başkan Yardımcısı Milliyetçi Hareket Partisi Antalya İl Başkan Yardımcısı Cemil Şahin, Yönetim Kurulu üyeleri Ali Arslan ve  Veli Erdoğan ile Korkuteli İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri  ziyaretlerde yer aldı. Garipçe mahalle muhtarı Yusuf  Özkan, Yeşilyayla Mahalle Muhtarı İsmail Avcu, Bozzova Mahalle Muhtarı Osman Bayındır, Leylek Mahalle Muhtarı Mehmet Akyüz, Çaykenarı Mahalle Muhtarı Mehmet Yaman, Büyükköy Mahalle Muhtarı Yüksel Bayramhan,Yazır Mahalle Muhtarı Ramazan Çelik ve Karakuyu Mahalle Muhtarı Hüseyin Çukur ziyaret edildi. Ayrıca mahallerde kahvehanelerde toplanan mahalle sakinleri ile sohbet edilerek gündemdeki siyasi konular üzerine konuşmalar gerçekleşti.

 “Ziyaretlerimiz devam edecek”

 MHP Korkuteli İlçe Başkanı Av. Medine Yapılmışev yaptığı açıklamada “Muhtarlarımızı biz parti olarak sadece seçim döneminde ziyaret etmek istemiyoruz..Sadece seçim döneminde değil her daim halkın yanında olan MHP olarak halkın ilk başvurduğu  muhtarlarımızın sorun ve istekleri her zaman dinlemek gerekli diye düşünmekteyiz. -Bunun bilincindeyiz. Kapımız her zaman açık, muhtarlarımız bizim sorunlarımızı ve isteklerimizi siyasi olarak seslendirin derse elimizden geleni yapmaya hazırız” dedi. Mahalle muhtarları da “Ziyaretiniz için çok teşekkür ederiz. Umarız diğer siyasi pati ve sivil toplum kuruluşlarına da örnek teşkil eder” dediler. Mahalle sakinleri de “ MHP bizi sadece seçim döneminde hatırlamadığını gösterdi. Biz sorunlarımızı ve isteklerimizi iletmiş olduk.Kendilerine teşekkür ederiz” dediler. Yapılmışev ayrıca “Bu ziyaretler  il teşkilatımızın  projesidir.İl genelinde ve ilçelerde muhtar ziyaretleri devam etmektedir..Bir de proje sonunda kapsamlı bir rapor ile konunun mecliste gündeme getirilecek. Önümüzdeki hafta muhtarlarımızı ziyaret ederek sorun ve isteklerini dinlemeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.