SON DAKİKA
Hava Durumu

MHP Teşkilatı Gazeteciler Günü'nü Unutmadı

Milliyetçi Hareket Partisi Korkuteli İlçe Teşkilatı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle ilçemizdeki basın mensupları ile bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 13.01.2023 10:40
Haber Güncellenme Tarihi: 13.01.2023 10:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
MHP Teşkilatı Gazeteciler Günü'nü Unutmadı

Milliyetçi Hareket Partisi Korkuteli İlçe Başkanı Medine Yapılmışev, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle ilçedeki basın mensuplarını ağırladı. Yapılmışev’e, MHP Korkuteli Yönetim Kurulu Üyeleri Halit Yıldırım, eşlik etti.

TOPLUMUN GÖZÜ, KULAĞI VE SESİ

MHP İlçe Başkanı Medine Yapılmışev, “İlkeli, doğru ve tarafsız bir şekilde çalışarak, vatandaşlarımızın haber alma hakkını sağlayan ve toplumun genel talep ve görüşlerini kamuoyuna yansıtma görevini üslenen gazeteci, toplumun gözü, kulağı ve sesidir. Vatandaş ile yönetim arasında köprü vazifesi gören basın mensuplarımız bu yönüyle de milletin duygularına tercüman olmaktadır. Kamu adına hareket ederek, doğru ve objektif haberlerle kamuoyunu bilgilendirerek  şeffaf ve hesap verebilir bir yönetim anlayışının oluşumuna önemli katkılarda bulunan tüm gazetecilerimizin; 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü en içten dileklerimle kutluyor,  meslek hayatınızda başarılar diliyorum.” Diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.