SON DAKİKA
Hava Durumu

MHP ve CHP mesire alanını gezdi

Geçtiğimiz Cuma günü Korkuteli Belediyesi Başkan Vekili Süleymen Uğurlu ve MHP Belediye Meclis Üyeleri Hüseyin Giliğ, Halil Kara, CHP İlçe Örgütü Başkan Yardımcısı Emel Küçükkavukçu ile birlikte mesire alanında incelemelerde bulundular.

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2017 10:20
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2017 10:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
 MHP ve CHP mesire alanını gezdi

Önümüzdeki nisan ayında vatandaşların hizmetine girmesi planlanan, Korkuteli Belediyesi tarafından, ilçenin akciğerleri olan Esentepe Mahallesinde yapılmakta olan mesire alanında çalışmalar son sürat devam ediyor. Geçtiğimiz hafta içi Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce’nin izinli olması nedeni ile Belediye Başkanlığına vekâlet eden Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Meclis Üyesi Süleyman Uğurlu, partisinin diğer meclis üyeleri Hüseyin Giliğ, Halil Kara ve CHP İlçe Başkan Yardımcısı Emel Küçükkavukçu ile birlikte mesire alanında incelemelerde bulundular. Toplam 35 dönümlük arazi de 3 etaptan oluşan bir çalışma yapılacak. 22 Dönümü piknik alanı olacak, basketbol sahası, çocuk oyun alanları, ve 50 adet kamelya da oluşacak. Başkan Vekili Süleyman Uğurlu “ 35 Dönümlük alanın tamamlanmasıyla tüm bölgenin yararlanabileceği bir mesire alanı olarak hizmet verecek. İçerisinde çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, çeşmeler, oturma alanları gibi çok sayıda detayın bulunduğu proje, bu projeyi yaparken buradaki hiçbir ağaca da zarar vermiyoruz.”Dedi.

“Sadece ilçenin değil çevre ilçelerinde göz bebeği haline gelecek”

 

 

Uğurlu “Yaz aylarında vatandaşların ailece gelip pikniklerini yaparak, doğal bir ortamda gezintiye çıkabilmelerine imkan sunacak bir proje olacak. Projenin tamamı bittiğinde, Düzlerçamı’ ndaki mesire alanından daha güzel bir yer olacak. Alan içinde 300 tonluk bir de su kuyusu bulunmakta. Bu kuyu sayesinde herhangi bir su kesintisinde alana bir hafta yetecek kadar su var.”Dedi. Uğurlu “Alanın merkezinde büyük bir de restaurant olacak, dileyenler buradan da yararlanabilecekler, ayrıca ilçemiz mantar ve armut gibi yöresel ürünleri de ünlü. Bu yöresel ürünlerin tanıtılıp satılacağı stantlar da olacak. Ev hanımları kendi el emeği ürünleri bu stantlarda satabilecekler.” Dedi. Bir diğer meclis üyesi Hüseyin Giliğ ise “ Nisan ayına kadar projeyi bitirmeyi planlıyoruz. Çalışmalarımız yoğun bir şeklide devam ediyor. Burası bittiğinde Korkuteli’nin en büyük mesire alanı ilçeye kazandırılmış olacak.” Dedi. CHP İlçe Başkan Yardımcısı Emel Küçükkavukçu’da “ Burası bittiğinde sadece ilçenin değil çevre ilçelerinde göz bebeği haline geleceğini düşünüyorum. Antalya’dan da çok sayıda vatandaşın tercih ettiği bir yer olacak. Yoğun gayretlerinden dolayı herkese teşekkür ederiz” Dedi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.