SON DAKİKA
Hava Durumu

MHP yüreklere dokunacak

Milliyetçi Hareket Partisi Korkuteli İlçe Teşkilatı Kadın Kolları, Sosyal Sorumluluk Projesi ile ihtiyaç sahibi çocukların hem bedenini, hem de yüreğini ısıtmak için hazırlıklara başladı.

Haber Giriş Tarihi: 13.01.2020 07:59
Haber Güncellenme Tarihi: 13.01.2020 07:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
 MHP yüreklere  dokunacak

ÇOCUKLARIN YÜZÜ GÜLECEK

Milliyetçi Hareket Partisi Korkuteli İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Sosyal Sorumluluk projesi kapsamında, "Bir Mont Bir Bot" kampanyası düzenledi.  18 Ocak Cumartesi Günü Korkuteli Belediye Düğün Salonunda düzenlenecek program ile ilçemizde ki ihtiyaç sahibi çocukların yüzü gülecek.

 

TÜM BAYANLAR DAVETLİ

Konuyla ilgili Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Başkanı Nuray Bakacak, "Biz bu projeyi MHP İlçe Teşkilatı olarak hazırladık. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın ihtiyaçlarını bir nebze de olsa dindirebilmek ve onların yüzlerini güldürebilmek amacıyla böyle bir proje hazırladık. Programımız 18 Ocak Cumartesi günü saat:13.00'de Korkuteli Belediye Düğün Salonunda başlayacak. Programımızda çekilişler, sürpriz hediyeler olacak. Siyasi ayrım gözetmeksizin tüm bayanlarımızı bu programa bekliyoruz." diye konuştu.

 

ÇOCUKLARIMIZ İÇİN KENETLENELİM

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Medine Yapılmışev, "Milliyetçi Hareket Partisi Korkuteli İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanlığı tarafından organize edilen, çocuklarımız üşümesin diye çıktığımız yolda “Bir Mont Bir Bot” programımıza dair davetiyelerimizin satımına başlamış bulunmaktayız. Kadın Kolları ve ilçe teşkilatı yöneticilerimizden temin edebileceğiniz davetiyeler ile 18 Ocak Cumartesi saat 13.00 de Korkuteli Belediye Düğün Salonunda bizi yalnız bırakmayacak tüm kadınlarımıza şimdiden teşekkürlerimizi sunuyoruz. Haydi Korkutelili Kadınlarımız; Çocuklarımız için kenetlenelim. Bir Damlada Bir Katre de siz olunuz." dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.