SON DAKİKA
Hava Durumu

Milli Eğitim Müdürü Servis Şoförleri ile Toplantı Yaptı

İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmet YILDIZ, ilçemiz okullarına taşımalı eğitim yapan okul servis araçları şoförleri ile makamında toplantı düzenledi.

Haber Giriş Tarihi: 04.11.2017 10:34
Haber Güncellenme Tarihi: 04.11.2017 10:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Milli Eğitim Müdürü Servis  Şoförleri ile Toplantı Yaptı

S.S. Yayla Köyleri Öğrenci ve Personel Servis Hizmetleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Mehmet TAVUKÇU ve Şoförlerin katılımıyla 25 Ekim 2017 tarih ve 30221 Sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Okul Servis Araçları Yönetmeliği hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda Taşımalı Eğitim yapan şoförlere yeni yönetmelik hakkında bilgi veren İlçe Milli Eğitim Müdürü YILDIZ, “İlçemizdeki eğitimin geliştirilmesi, eksikliklerin giderilmesi için imkanlar seferber edilmiştir.Çocuklarımızın eğitim sürecinde en iyi ve modern şartlarda eğitim görmeleri noktasında devletimizin tüm imkânları seferber edilmiştir. Bu kapsamda özellikle öğrencilerimizin ihtiyaç duyduğu taşıma ve yemek gibi ihtiyaçlar ücretsiz olarak temin edilebilmektedir. Yapılan bu çalışmalar, öğrencilerimizin daha kaliteli bir ortamda eğitim alması ve başarılı bir geleceğe sahip olma fırsatı yakalamaları için önem arz etmektedir.”Dedi.

“Taşımakta olduğumuz çocuklar hepimizin çocuklarıdır.”

Yıldız “Öğrencilerin daha güvenli bir şekilde evlerinden okullara, okullarından evlerine dönmeleri için yapmamız gerekenleri konuşmak için toplandık. Öğrenci taşımasının en güvenilir şekilde yapılması için yüklenici-sürücü, okul müdürleri olarak üzerimize düşen görev ve sorumlulukları yerine getirmek zorundayız. Taşımakta olduğumuz çocuklar hepimizin çocuklarıdır. Bu noktada üzerimize düşen sorumlulukları eksiksiz yerine getirmek durumundayız” şeklinde konuştu.  İlçemizde Taşımalı Eğitim ile ilgili sorun ve çözüm önerileri ile ilgili Şoförler ile istişarede bulunan Yıldız, “Sizlerin de gayretiyle İlçemizde Taşımalı Eğitim problemsiz bir şekilde devam ediyor. Servis taşımacılığı zor ve sorumluluk isteyen bir iştir. Bu sorumluluk bilinci ile sürekli en iyisini yapmaya çalışacağınızı biliyoruz. Denetimlerimiz eğitim öğretim sezonu boyunca Şube Müdürümüz Murat ÇELİK tarafından sürekli olarak yapılacaktır" dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.