SON DAKİKA
Hava Durumu

Milli Parklara Belediye eli değdi

Korkuteli Belediyesi ilçemizde bulunan Doğa Koruma ve Milli Parklar Şefliği binası ile çevresinde çalışmalar yapıyor. Geçtiğimiz aylarda ilçemizde bulunan Doğa Koruma ve Milli Parklar binasında bir takım çalışmalar yapan Korkuteli Belediyesi aynı bölgede yeni çalışmalar yaptı

Haber Giriş Tarihi: 19.11.2016 09:17
Haber Güncellenme Tarihi: 19.11.2016 09:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Milli Parklara Belediye eli değdi

Daha önce Karşıyaka mahallesinde bulunan Korkuteli Doğa Koruma ve Milli Parklar Şefliği binasında Kanalizasyon bağlantısı, bina etrafı ve bahçesinde çimleme, parke taşı, Arnavut kaldırımı ve çevre düzenlemesinin Korkuteli Belediyesi tarafından yapıldığı, şimdi ise hayvanlar için baraka, çimleme, kaldırım ve çevre düzenlemesi yapıldığı açıklandı.

İlk göreve geldiği 2009 yılından bu güne kadar ilçemizde bulunan resmi kurum ve kuruluşların hizmet taleplerini değerlendiren ve imkanlar doğrultusunda gereken hizmeti veren Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce şunları söyledi: “İlçemizde bulunan cami, okul ve diğer resmi kurumlardan bize gelen talepler doğrultusunda gerekli desteği vermeye çalışıyoruz. İlçemizde bulunan Korkuteli Doğa Koruma ve Milli Parklar Şefliği binasında geçtiğimiz aylarda Kanalizasyon bağlantısı, bina etrafı ve bahçesinde çimleme, parke taşı, Arnavut kaldırımı ve çevre düzenlemesi yapmıştık. Bize gelen talep üzerine aynı yerde hayvanlar için barınak, çimleme, kaldırım ve çevre düzenlemesi yaptık” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.