SON DAKİKA
Hava Durumu

Minik bedenden büyük ders

Korkuteli’nde 7’den 70’e Yetenek Biziz isimli projesi kapsamındaki yarışma 19 Mayıs akşamı Korkuteli Şehitler Anıtında yapılan final ile sona ermişti. Geceye minik yarışmacı Gülce Türkü Tutulmaz damga vurmuştu. Minik yarışmacı ödülünü şehit ailelerine bağışlamıştı

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2016 10:10
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2016 10:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Minik bedenden büyük ders

Türkiye’yi bölmeye kimsenin Güç'ü yetmez

 

Korkutelilileri oldukça duygulandıran minik yarışmacı Gülce Türkü Tutulmaz kazandığı ödülü dün Korkuteli Şehit ve Gazi'ler Derneği Başkanı Mehmet Çoban’a teslim etti. Korkuteli’nde 7’den 70’e Yetenek Biziz isimli projesi kapsamındaki yarışma 19 Mayıs akşamı Korkuteli Şehitler Anıtında yapılan final ile sona ermişti. Geceye minik yarışmacı Gülce Türkü Tutulmaz damga vurmuştu. Minik yarışmacı ödülünü şehit ailelerine bağışlamıştı. Korkuteli’nin "7 den 77 ye yetenek sizsiniz Korkuteli yarışma programında okuduğu şehit Anası isimli şiirle 2.olan Osman Önal ilkokulu öğrencisi Gülce Türkü Tutulmaz almış olduğu 2.lik ödülünü Şehit ve Gazi'ler Derneği Başkanı Mehmet Çoban’a teslim ederken de duygu dolu anlar yaşandı. Çaban bu onurlu davranışından dolayı teşekkür ederek bizler böyle nesiller yetiştikten sonra Türkiye’yi yıkmaya bölmeye kimsenin Güç'ü yetmez. Bu para şehit ve gazilerimizin ihtiyaçları için değerlendirilecek” dedi. Okul Müdürü Hasan Karatopak öğrencimizi bu onurlu davranışından dolayı tebrik ediyoruz Ve başarılarının daim olmasını diliyoruz. Öğrencimizi yetiştiren Tutulmaz ailesine teşekkür ederiz” dedi ve günün anısına plaket takdim etti.

 

Yetiştiren ailesi ile öğretmenlerini kutluyoruz

 

19 Mayıs Atatürk Anma Gençlik ve Spor Bayramında gerçekleşen yarışma finaline de minik Gülce hem okuduğu şiir hem de yaptığı anlamlı davranış ile izleyenlere duygu dolu anlar yaşatmış herkesi göz yaşarlına boğmuştu. Minik yarışmacı ödülünü şehit ailelerine bağışladı. Okuduğu bir annenin şehit oğluna yakarışını anlatan şiirle izleyenlere duygu dolu anlar yaşatarak herkesi göz yaşlarına boğan minik yarışmacı Gülce Türkü Tutulmaz yarışma sonunda ikinci olmuştu. Tutulmaz ikincilik nedeni ile kazanmış olduğu ödülü de şehit ailelerine bağışladığını belirterek adeta izleyenlere anlamlı bir mesaj yollamış oldu. İzleyenler “Bizim minicik bir kızımız bile böyle duyarlı bir davranış gösteriyorsa bu hainlere büyük bir ders olmalı. Ülkemizi bölmeye ve parçalamaya kimsenin gücü yetmez. O küçücük bedende dev bir yürek varmış. Bizi hem okuduğu şiir hem de sonunda yaptığı bağış ile duygu seline kaptırdı. Kendisini ve onu yetiştiren ailesi ile öğretmenlerini kutluyoruz” şeklinde konuştular.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.