SON DAKİKA
Hava Durumu

Minik eller fidanları deprem anısına dikti

Korkuteli Orman İşletme Müdürlüğü, Korkuteli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı tüm okulların katılımıyla Akyar Mahallesi İçmesuyu deresi mevkiinde fidan dikimi programı kapsamında çam fidanı dikildi.

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2023 10:04
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2023 10:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Minik eller fidanları deprem anısına dikti

Fidan dikme etkinliğine; Korkuteli Kaymakamı Sezgin Üçüncü, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Vedat Kılınç, İlçe Emniyet Müdürü Tuncay Demirel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Akif Tak, Siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, STK temsilcileri, öğrenciler ile öğretmenler katıldı.

BİR DAHA BÖYLE ACILAR YAŞANMASIN

Korkuteli Orman İşletme Müdürü Ahmet Keser gerçekleşen etkinlik ile ilgili; “Büyük deprem felaketinden etkilenen vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Bir fidan, bir umut olsun diyerek depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için deprem şehitleri hatıra ormanımızı, Korkuteli’nde de oluşturuyoruz. Dileğimiz bir daha böyle acılar yaşanmasın. Bulunduğumuz içme suyu deresinde fidan dikimini gerçekleştiriyoruz” dedi.

FİDANLARIMIZI TOPRAKLA BULUŞTURDUK

İlçe Milli Eğitim Müdürü Akif Tak ise; “Orman Haftası kapsamında, depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın hatıralarını yaşatmak için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Orman İşletme Müdürlüğümüz tarafından organize edilen Ağaç Dikimi Etkinliğinde fidanlarımızı toprakla buluşturduk. Daha yeşil bir Korkuteli için müdürlüğümüz bünyesindeki tüm personelimiz ve öğrencilerimizle birlikte ağaç dikmeye devam edeceğiz.” Dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.