SON DAKİKA
Hava Durumu

“Motosikletlere Taviz yok”

Korkuteli İlçe Emniyet Müdürü Hacı Duman dün yaptığı basın açıklaması ile “ Plakasız, ehliyetsiz ve kurallara aykırı motosiklet kullananlara taviz yok” Dedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.09.2017 09:13
Haber Güncellenme Tarihi: 28.09.2017 09:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
“Motosikletlere Taviz yok”

Korkuteli’nde kurallara aykırı motosiklet kullanımı konusunda çok sıkı denetimler geliyor. Başta İlçe Kaymakamı Erol Tanrıkulu ve Emniyet Müdürü Hacı Duman olmak üzere bu konuda ilçedeki denetimlerin sıklaşacağını ve hiç kimseye taviz verilmeyeceğini belirttiler. Dün sabah da konu ile ilgili İlçe Emniyet Müdürü Hası Duman basın açıklaması yaptı. Duman “ Plakasız, ehliyetsiz kurallara aykırı motosiklet kullanımına bugünden itibaren çok sıkı denetim yapılacak. Çekici marifeti motosikletlere el konulacak, kullanıcılarına ve eğer kullanıcı çocuksa aileye cezai işlem uygulanacak. Anne babaları şimdiden uyarıyoruz, çocuklarının hayatlarını riske atmasınlar.” Dedi.

“Özellikle okul önlerinde denetimler daha sık yapılacak”

Duman “Gençleri ve çocukları uyarsınlar. Sokakta egzozu açan, motosiklet üzerinde hareketler yapan, ehliyetsiz motosiklet kullanan herkese cezai işlem uygulanacak. Kaymakam bey tarafından da ilçedeki tüm idari amirler ve kurum müdürleri uyarıldı. Bu konuda tüm amirler iş birliği içinde olacak. Hiçbir konuda taviz verilmeyecek. Bugünden itibaren hem motosikletler toplanacak, hem de ceza yazılacak. Tüm vatandaşlarımızda bu konuda duyarlı olup bize yardımcı olurlarsa, işimiz daha kolay olur. Hep birlikte ilçemizi daha güvenilir ve huzurlu hale getirebiliriz. Özellikle okul önlerinde denetimler daha sık yapılacak. Bu konu ile ilgili olarak zaten İçişleri Bakanlığından tüm kurumlara dikkatli olunması konusunda yazı geldi. Biz de gerekenleri yapacağız.” Şeklinde konuştu
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.