SON DAKİKA
Hava Durumu

“Muhalefet partilerinden en aktif olanı biziz”

Milliyetçi Hareket Partisi Korkuteli İlçe Başkanı Medine Yapılmışev geçtiğimiz gün gazetecilerle bir araya geldi. Samimi açıklamalar yapan Yapılmışev “ Muhalefet partilerinden en aktif olanı biziz” Dedi.

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2017 11:27
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2017 11:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
“Muhalefet partilerinden en aktif olanı biziz”

Geçtiğimiz aylarda Milliyetçi Hareket Partisi Korkutelirnİlçe Başkanı olan Medine Yapılmışev göreve geldiğinden beri ilçenin en aktifrnsiyasilerinden. İlçede çeşitli etkinlikler yapan Yapılmışev ve yönetimi ilçedernAhilik Haftasını fiili olarak esnaf ziyaretleri kutlayan ilk siyasi parti oldu.rnİlçedeki gazetecilerle de sık sık bir araya gelmeye özen gösteren Yapılmışevrngeçtiğimiz günlerde İl Başkan yardımcıları ile birlikte muhtarları ziyaretrnettiler. İlçede merkezde ve mahallelerde muhtarları ziyaret eden Yapılmışev olumlurngeri dönüşler aldıklarını belirtti. Geçtiğimiz gün ilçedeki gazetecilerle birrnaraya gelen Yapılmışev soruları cevapladı. Yapılmışev geçtiğimiz günlerde AkrnParti İlçe Başkanı İlhami Yıldıran’ın seçimlerdeki tek rakibimiz CHP sözlerinerncevap verdi. Yapılmışev “ İlhami Yıldıran’ın yaptığını ben siyasi kurnazlıkrnolarak değerlendiriyorum.” Dedi.

rnrn

“Biz artık sahadayız”

rnrnYapılmışev “Zaten hiçbirrnzaman en yakın rakibin kim olduğu söylenmez, şaşırtma taktiği gibi bir şeyrndenebilir. Yıldıran uzun yıllardır siyasetin içinde olduğu ,için, bu söylemrnsiyasi kurnazlık bence.” İfadelerini kullandı. Göreve geldikleri günden bu yanarnil eve ilçe teşkilatları olarak yaptıklarını da anlatan Yapılmışev “ Göreverngeldiğimizden bu yana ilçede birçok faaliyet yaptık. Muhalefet partileri içindernen aktif olanı biziz ilçede, hemen hemen her etkinliğe katılıyoruz. Aşurernetkinliği yapacağız. Son olarak il başkan yardımcılarımız ile  muhtarlarla bir araya geldik. Ve çok iyi gerirndönüşler oldu. Muhtarlarımız seçimler dışında bizi hatırlayan bir parti olmasırngüzel dediler. Her muhtara 12 milyar borç çıkarıldığını biliyor muydunuz? Bizrnde bilmiyorduk, biz artık sahadayız. Bu partiye bu davaya gönül vermiş herkesernde kapımız açık” Şeklinde konuştu. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.