SON DAKİKA
Hava Durumu

Muhtarlar İzmir için tek yürek

Merkez üssü İzmir'in Seferihisar ilçesi açıkları olan 6,6 büyüklüğündeki depremin ardından yurdun farklı kesimlerinden çok sayıda gönüllü bölgeye yardım ulaştırmak için harekete geçti. Korkuteli Muhtarlar Derneği’ de İzmir’de yaşanan deprem sonrasında yardım kampanyası başlattı.

Haber Giriş Tarihi: 04.11.2020 10:13
Haber Güncellenme Tarihi: 04.11.2020 10:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Muhtarlar İzmir için tek yürek

YARDIM SEFERBERLİĞİ BAŞLATILDI

İzmir’de yaşanan deprem sonrasında Korkuteli Muhtarlar Derneği, ilçedeki tüm muhtarlar ile birlikte yardım seferberliği başlattı. Muhtarlar tarafından toplanacak gıda ve battaniye yardımlarından oluşacak yardım kamyonu 6 Kasım Cuma günü ilçemizden hareket edecek. Korkuteli Muhtarlar Derneği ve Kiremitli Mahalle Muhtarı Osman Küçükkarasucu İzmir’deki depremden etkilenen vatandaşlara yardım eli uzatmak amacıyla başlatılan yardım kampanyası için tüm Korkuteli’den destek beklediklerini ifade etti.

 

KAMYON CUMA GÜNÜ YOLA ÇIKACAK

Korkuteli Muhtarlar Derneği Başkanı Osman Küçükkarasucu; “ Muhtarlar derneği ve tüm muhtarlarımız olarak İzmir’de yaşanan deprem sonrası, depremzedelerin yaralarına bir nebze olsun merhem olmak İçin yardım kampanyası başlattık. Kesinlikle nakit para kabul edilmiyor ancak; Pirinç, Bulgur, Kuru Fasulye, Mercimek, Ayçiçek Yağı, Domates Salçası, Şeker, Tuz, Un, Çay ve bunlara ek battaniye, çocuk bezi ve kadın özel ihtiyaçları lazımdır. Tüm Korkuteli halkından yardımlarınızı bekliyoruz. 06.11.2020 Cuma günü kamyonumuz yola çıkacaktır.” dedi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.