SON DAKİKA
Hava Durumu

Muhtarlar MUBİM de buluştu

15-17 Aralık’ta Granada Luxury Belek’te gerçekleştirilen 4. MUBİM Muhtarlar Buluşmasına Korkutelili Muhtarlar da katıldılar, istek, öneri ve şikayetlerini dile getirdiler.

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2017 10:30
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2017 10:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
 Muhtarlar MUBİM de buluştu

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in geleneksel hale getirdiği muhtarlar buluşmasının dördüncüsü, 15-17 Aralık tarihlerinde Granada Luxury Belek’te gerçekleştirildi. Korkuteli’nden kampa Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Koordinatörü Mahmut Bilgiç, Ak Parti Korkuteli İlçe Başkanı İlhami Yıldıran, Korkutelili Muhtarlar katıldılar. 5 yıldızlı otelde eşleri ile ağırlanan muhtarların talep ve önerileri alındı. Hizmetlerle ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. Muhtarlara MUBİM sistemindeki değişiklikler ve gelişmeler anlatıldı. İki gün süren Muhtarlar Bilgi Merkezi (MUBİM) 4’üncü Muhtarlar Buluşması’nda 909 Mahalle Muhtarı ile Büyükşehir Belediyesi Bürokratları bir araya geldi. 2017 yılı değerlendirmesi yapıldı.

“Emekli polis ve askerlerin ruhsatlı silahlarını ücretsiz taşıma hakkı verilsin”

 Kampta hizmet ve yatırımlara yön verecek çeşitli görüşmeler, seminerler, konferanslar ve paneller yer aldı. Korkuteli Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Uysal kamp ile ilgili açıklamada bulundu. Uysal; “ Bu yıl dördüncü kez gerçekleştirilen toplantıda Büyükşehir Belediyesinin geçmiş dönemlerde ilçelerde yaptığı yatırımlar konuşuldu. Bizim özlük haklarımız ile ilgili dilek ve önerileri söyledik. Emekli polis ve askerlerin ruhsatlı silahlarını ücretsiz taşıma hakkı verilmesi yönünde bir talebimiz oldu. Korkutelili Muhtarlar olarak Sayın Menderes Türel ile özel konuşmamızda oldu. İlçemize yönelik istek, şikayet ve dileklerimizi dile getirdik. Bize bu imkanları sağladıkları için kendilerine teşekkür ederiz” diye konuştu. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.