SON DAKİKA
Hava Durumu

Musa Gül Korkuteli’ne geldi

Geçtiğimiz hafta sonu Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Antalya İl Başkanı Musa Gül ve yönetimi, Korkuteli’ne geldi.

Haber Giriş Tarihi: 19.12.2017 09:28
Haber Güncellenme Tarihi: 19.12.2017 09:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Musa Gül Korkuteli’ne geldi

Cumhuriyet Halk Partisi ilçe kongrelerini tamamladı, il kongresi içinde her kademede hazırlıklar başladı. Geçtiğimiz günlerde Antalya Gençlik Kolları Başkanı İl Başkanı Musa Gül, tekrar aday olduğunu açıklamıştı. Geçtiğimiz hafta sonu da Batı İlçelerine ziyaretlerde bulunan Musa Gül ve yönetimi Korkuteli’ne de uğradı. Musa Gül’ e ziyareti sırasında yönetim kurulu üyeleri; Orhan Uyar, Cevdet Özdeş, Özkan Yılmaz eşlik ettiler. Gül ve yönetimi Korkuteli İlçe Başkanı Yıldıray Çıldır ve Gençlik Kolları Başkanı İsmail Karadeli ile Yemen Kahvesinde bir araya geldiler.

“Coşkulu bir şekilde karşılandık”

Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Gençlik Kolları İl Başkanı Musa gül ziyaret ile ilgili açıklama yaptı. Gül “ Önümüzdeki günlerde Gençlik Kolları İl Başkanlığı için seçimimiz olacak. Ben de tekrar aday oldum, bu kapsamda hafta sonu Batı İlçelerinde bazı ziyaretlerimiz oldu. Bu ziyaretleri Korkuteli İlçe Örgütü Başkanı Yıldıray Çıldır ve Gençlik Kolları Başkanı İsmail Karadeli’ yi ziyaret ederek sonlandırdık. Bizleri coşkulu bir şekilde karşılayan Korkuteli İlçe Gençlik Kolları Başkanımız İsmail Karadeli ve Korkuteli İlçe Başkanımız Yıldıray Çıldır abimize teşekkür ederiz.” Diye konuştu. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.