SON DAKİKA
Hava Durumu

MYO’DA BİR ÇINAR DAHA EMEKLİ OLDU

Akdeniz Üniversitesi Korkuteli Meslek Yüksek Okulunda görev yapan Öğretim Görevlisi Ali Ece emekli oldu. Korkuteli Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Faik Ardahan, emekliye ayrılan Öğretim Görevlisi Ali Ece için Korkuteli Seyirterasta yemek organize etti. Veda yemeği yanında 2020-2012 yılı Akademik Kurul toplantısı da Korkuteli Seyir Terası'nda gerçekleşti.

Haber Giriş Tarihi: 06.11.2020 09:54
Haber Güncellenme Tarihi: 06.11.2020 09:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
MYO’DA BİR ÇINAR DAHA EMEKLİ OLDU

Veda yemeğine Korkuteli Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Faik Ardahan, Meslek yüksek okulunda çalışan akademisyen ve idari personel birlikte katıldı. Korkuteli Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Faik Ardahan, üniversitemize ve okulumuza yaptıkları hizmetlerinden dolayı emekliye ayrılan Öğretim Görevlisi Ali Ece hocamızın bundan sonraki hayatlarında aileleriyle huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir emeklilik diledi.

 

PLAKET TAKDİM EDİLDİ

Veda yemeğinde yaptığı konuşmada Ali Ece, uzun yıllar mesleki tecrübelerini aktararak öğretim elemanlarının yetiştireceği öğrencilerin okul yazar ve diplomalı cahil yetiştirmemelerini bilgili, riyakatlı insan olmalarını ve iş arayan değil aranan eleman olmaları için öğrencilere katkıda bulunmalarını, ayrıca Atatürk İlkeleri ve Cumhuriyetin temel niteliklerine ve Türk Milletinin manevi değerlerine yürekten bağlı öğrenci yetiştirmelerini tavsiye etti. Korkuteli Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Faik Ardahan, emekliye ayrılan Öğretim Gör. Ali Ece’ye hediye ve plaket takdim etti. Emekli olan Ali Ece’nin tebrikleri kabul etmesinin ardından hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle  yemek sona erdi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.